Mihai Tudose, atac la adresa lui Mircea Geoană! ”Dacă am discutat despre fotbal, nu înseamnă că i-am propus să cumpere Real Madrid”

Mihai Tudose l-a atacat miercuri pe Mircea Geoană, după ce secretarul general adjunct al NATO a declarat că mai mulți lideri sociali-democrați, printre care și Marcel Ciolacu, i-au propus să candideze la alegerile prezidențiale din partea PSD.

14 feb. 2024, 23:27
Mihai Tudose, atac la adresa lui Mircea Geoană! ”Dacă am discutat despre fotbal, nu înseamnă că i-am propus să cumpere Real Madrid”
Mihai Tudose, atac la adresa lui Mircea Geoană!

Mihai Tudose, atac la adresa lui Mircea Geoană! Europarlamentarul PSD a ținut să reamintească faptul că Mircea Geoană nu a câștigat alegerile nici măcar atunci când era la conducerea partidului.

Citește și Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre comasarea alegerilor! ”Un joc din care românii nu mai înțeleg nimic”

Mihai Tudose, atac la adresa lui Mircea Geoană!

„Câteodată nu e bine să îi contrazici pe oamenii ăia care susțin că aud voci și le ies balauri de sub pat! Eu știu de ce? E foarte simplu, ca logică, el a spus că i-am propus eu, Ciolacu? Și ce ne-a făcut să ne răzgândim așa brusc? Dacă pe el îl mână în luptă doar propunerile noastre, când s-au retras propunerile, de ce continuă nu știu ce demers?

Nu știu cine și ce i-a propus. Dacă am discutat despre fotbal, nu înseamnă că i-am propus să cumpere Real Madridul, sau așa a înțeles el. Mă neliniștește că oricine s-a întâlnit vreodată cu Geoană poate să se aștepte să povestească cu totul altceva despre acea întâlnire, lucru care îl ajută mult în aprecierile publice. Suntem dispuși să arătăm niște mesaje cu cine pe cine invită pe la cafele și pe la întâlniri, dar e altceva”, a declarat Mihai Tudose, care este vicepreședintele PSD, la un post de televiziune.

Totodată, Mihai Tudose a dezvăluit că întâlnirea despre care a vorbit Mircea Geoană a avut loc, de fapt, în anul 2019, în biroul de la NATO, la inițiativa secretarului GENERAL adjunct al NATO.

„Și azi, el e reprezentant NATO, dacă tot vorbim de asta, în această perioadă când NATO nu trece printr-o mare liniște, mi se pare că are cam mult timp liber pentru responsabilitatea pe care ar trebui să o aibă pe linie de NATO, că e toată ziua prin simpozioane, la cum să asamblăm șifoniere, cum să clădim nu știu ce”, a spus Tudose.

Întrebat dacă PSD se teme de Mircea Geoană, Mihai Tudose a răspuns: „De unde ați tras concluzia asta? Nu am sentimente, nici teamă. De ce să îmi fie teamă? Nu a fost în stare să ia când îl susținea tot partidul și ia acum?”.

Citește și Sebastian Burduja, anunț de ultimă oră despre candidatura la Primăria Capitalei! ”Sunt convins că îi bat măr şi pe Firea şi pe Nicuşor Dan”