Mihai Tudose atacă din nou guvernul: „Dacă starea de alertă nu are niciun fel de impact economic, pe ce aţi cheltuit anul trecut cele 30 de miliarde de euro împrumutate?”

Fostul premier PSD Mihai tudose atacă din nou guvernul, după ce miercuri scrisese că executivul aprobă hotărâri semnate, în cele mai multe cazuri, nu de miniştri, ci de subalternii acestora, uneori nici măcar de către secretari de stat.

20 mai 2021, 16:32
Mihai Tudose atacă din nou guvernul: „Dacă starea de alertă nu are niciun fel de impact economic, pe ce aţi cheltuit anul trecut cele 30 de miliarde de euro împrumutate?”

Europarlamentarul Mihai Tudose critică, din nou, Executivul pentru că în nota de fundamentare a unei Hotărâri de Guvern este menţionat că prelungirea stării de alertă nu are niciun impact socio-economic.

„Firescul prostiei sau prostia firescului?

În continuarea postării de ieri despre fuga de asumare, revin astăzi cu ,,mici amănunte” despre ce este sau mai bine zis ce nu este prin capetele ,,luminate” care cică guvernează….

Hotărârea de guvern care prelungește starea de alertă are o notă de fundamentare. Această notă de fundamentare ne spune la secțiunile 3, 4, 5 și 6 următoarele: în viziunea guvernului starea de alertă NU are niciun impact socio-economic. Nu are niciun impact bugetar nici în anul curent și nici în următorii patru ani… și NU a fost necesară niciun fel de consultare cu absolut nimeni din afara guvernului!

Mihai Tudose: „Câte dovezi ale prostiei voastre mai trebuie pentru a vă da seama că sunteţi cea mai mare pacoste?”

Vă prezint întreaga Notă de Fundamentare, iar pentru a vă ușura lectura… paginile 18-22 cred că sunt suficiente.

La fel de ,,suficient” este și ceea ce fac acești inconștienți cu România.

Și o întrebare: dacă în ,,viziunea” voastră de pseudo-guvernanți starea de alertă în care închideți sau limitați sectoare/ ramuri economice nu are niciun fel de impact economic (!!!) atunci pe ce ați cheltuit anul trecut cele 30 miliarde euro împrumutate? Și pentru ce împrumutați în draci în continuare?

Câte dovezi ale prostiei voastre mai trebuie pentru a vă da și voi seama că sunteți cea mai mare pacoste pe capul acestui popor?”, a scris joi Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu îl persiflează pe Florin Cîţu. „Minciunile și postările triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni nu țin loc nici de măsuri de sprijin”