Mihai Tudose: „Ce ne facem dacă ne întâlnim cu Cîţu pe stradă exact atunci când el aude voci?”

Europarlamentarul PSD îi reaminteşte fostului premier al României că a decis închiderea centralei Mintia în plină criză energetică.

16 iun. 2022, 19:10
Mihai Tudose: „Ce ne facem dacă ne întâlnim cu Cîţu pe stradă exact atunci când el aude voci?”

Mihai Tudose a precizat că este ridicol ca Florin Cîţu să fie indignat că PSD a crescut preţul la energie şi îi reaminteşte că atunci când era premier a închis centrala de la Mintia, iar în mandatul său de prim-ministru tot Virgil Popescu era ministrul Energiei. „Rămâne totuşi o întrebare: ce ne facem dacă ne întâlnim cu el pe stradă exact atunci când el aude voci?”, se mai întreabă, ironic, social-democratul.

Florin Cîţu atacă dur modificările codului fiscal propuse de coaliţie: „Nu suntem la piaţă, nu aşa se face politică fiscală. Astea sunt ţopăieli fiscale”

„Lumea văzută prin ochii lu’ Cîţu… Printr-o postare care se vrea a fi devastatoare la adresa PSD, Cîţu (da, acel Cîţu) se arată indignat că PSD a crescut preţul la energie!!! Trecând peste ridicolul situaţiei, trecând peste faptul că el ca Prim-ministru a închis centrala de la Mintia, trecând peste faptul că Ministrul Energiei de atunci este şi acum acelaşi Popescu-PNL, trecând peste faptul că el Cîţu urla peste tot că nu se poate interveni cu o schemă de plafonare a preţurilor şi că acum spune că PSD s-a opus şi el a vrut, trecând peste toate acestea şi peste multe altele, rămâne totuşi o întrebare: ce ne facem dacă ne întâlnim cu el pe stradă exact atunci când el aude voci?”, a scris Mihai Tudose, joi pe Facebook.

Florin Cîţu lansează un nou atac: „PSD îşi schimbă părul, dar năravul ba. Ponta, Dragnea, Ciolacu, toţi au acelaşi obiectiv, suprataxarea mediului privat”

Preşedintele Senatului Florin Cîţu i-a cerut joi liderului PSD Marcel Ciolacu să le explice românilor de ce pe noua legislaţie preţurile la energie şi gaze au crescut brusc cu aproape 30%.

”Aceasta este diferenţa. Pe 4 octombrie 2021 am aprobat OUG 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică̆ şi gaze naturale pentru sezonul rece care a SCĂZUT preţul la gaze şi energie electrică. O spune negru pe alb INS. In comunicatul pentru Indicele Preţului de Consum. INS arată că preţul la gaze şi energie electica a SCĂZUT în februarie şi martie. INS a calculat, în februarie şi martie, preţul gazelor şi al energiei electrice în baza OUG 118/2021”, scrie Cîţu în postare.

El afirmă că ”PSD a criticat vehement ordonanţa 119/2021 şi nu a vrut să o prelungească şi după luna martie 2022”.


loading...