Mihai Tudose: „Clotilde se bate cu firma de salubrizare pe sănătatea bucureştenilor, că şobolanii nu au GPS, să ştie unde să se oprească”

Deputatul PSD Mihai Tudose a intervenit miercuri în emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant, de la România TV, pentru a comenta scandalul fără sfârşit al gunoaielor din sectorul 1 al Capitalei.

30 iun. 2021, 23:38
Mihai Tudose: „Clotilde se bate cu firma de salubrizare pe sănătatea bucureştenilor, că şobolanii nu au GPS, să ştie unde să se oprească”

Mihai Tudose spune că problema gunoaielor deja depăşeşte graniţele sectorului 1, deoarece şobolanii care se hrănesc din deşeurile abandonate vor ajunge şi în sectoarele învecinate şi, până la urmă, în tot Bucureştiul.

„Nu le pute, am vazut absolut toti cum o lauda toti in social media ca face, ca se bate cu balaurul. Se bate pe sanatatea oamenilor, a tuturor bucurestenilor, ca nu le-a dat nimeni GPS sobolanilor, ca sa stie unde sa se opreasca, asta se va intinde in tot Bucurestiul. Dupa ciuma lui Caragea, asa o sa fie si cu Clotilde si Nicusor.”, a spus Mihai Tudose la România TV.

Mihai Tudose: „Dacă mâine se face Ministerul Manierelor Elegante şi trebuie să fie şi Raluca Turcan ministru, se duce şi acolo”

Mihai Tudose s-a referit şi la planul guvernanţilor de a înfiinţa o agenţie care să coordoneze şi să aprobe toate investiţiile făcute prin PNRR.

„Acum o luna, o luna si ceva, am iesit public si am aratat ca niste proiecte din PNNR sunt facute in alta parte. Nu am nimic cu Banca Europeana de Investitii, dar trebuia sa se zica: iau aparate tomograf, le iau eu centralizat mai multe aparate, era o chestie si era buna. Dar ca Consiliul Judetean sa plateasca toate studiile si sa primeasca prin aceasta agentie cam ce vrea agentia sa ia, nu este in regula.

Pe vremea mea absolut nicio firma straina nu a facut acte normative pentru guvern, ca altfel pana seara trebuia sa am avocat cu contract. Nu mi se pare extraordinar ce s-a intamplat, pentru ca mai sunt secretari de stat veniti din tot felul de institutii de pe afara, care zburda nestingheriti in functii. Oamenii astia au luat primariile si ne arata ce stiu sa faca, adica nimic, au venit la guvernare si din prima si-au declinat responsabilitatile, doar stau pe acolo si incurca… In guvernul asta avem doar trei profesionisti get beget: la Externe, la Aparare si la Educatie. Raluca Turcan se pricepe la munca? Inainte a fost pe la cultura. Daca se face maine ministerul Manierelor Elegante, se duce si acolo, daca e nevoie sa fie si ea ministru.”, a mai spus fostul europarlamentar.

Citeşte şi: Delegația Română S&D: Procedura abuzivă de demitere a Avocatului Poporului a adus România în atenția Comisiei Europene