Mihai Tudose îi ironizează pe USR-şti: „Nişte amatori care au văzut fotbal doar la TV, iar acum sunt în teren şi pun toată ziua mâna pe minge”

Fostul premier PSD Mihai Tudose a declarat, în exclusivitate la România TV, că este exclus ca PNL să poată forma un guvern pe care să-l treacă de Parlament cu voturile PSD, în caz că alianţa cu USR-PLUS s-ar rupe.

20 apr. 2021, 21:33
Mihai Tudose îi ironizează pe USR-şti: „Nişte amatori care au văzut fotbal doar la TV, iar acum sunt în teren şi pun toată ziua mâna pe minge”

Mihai Tudose a declarat la România TV că în acest moment coaliţia de guvernare se bate pe „o oală cu ciorbă”, iar dacă această alianţă dintre PNL şi USR-PLUS se va destrăma, singura soluţie sunt alegerile anticipate.

„Este clar ca este si responsabilitatea domnului presedinte, pentru ca el a fortat aceasta coalitie fomata din PNL, care a mai fost la guvernare, are macar o idee, si niste amatori care pana acum au vazut fotbal la televizor si acum sunt pe teren si pun toata ziua mana pe minge, dau mingile peste gard.

Toate astea se descarca si pe PNL. Ordinul l-a dat Arafat, in regula, dar l-a semnat si ministrul Sanatatii, iar la o ora se ajunsese la primul ministrul. N-au facut niciunul nimic si dupa 3 luni de zile lucrurile au explodat. Iar acum PNL fara ei nu poate si trebuie alegeri anticipate, dar nu vor, pentru ca stiu ca nu mai ajung la guvernare. E exclus ca un guvern PNL sa treaca cu voturile PSD.

Mihai Tudose: „Domnul Barna a spus că Voiculescu e prost, dar e cel mai bun pe care îl au”

E clar ca se cearta pe oala cu mancare si sunt constienti ca oricine da drumul la o toarta nu mai prinde alta mancare.

Legenda Voiculescu, care a fost peste tot la TV, nu rateaza nimic, domnul geniu si legenda, cand era in opozitie si a fost Colectiv, vorbea despre un club privat. Dar acum, cand lucrurile se intampla la el in curte, nu face nimic. Domnul Barna a spus despre el ca nu e vreun diamant, dar e cel mai bun. Asta se traduce prin „e prost, dar e cel mai bun”. Deci ce o sa puna o sa fie si mai rau”, a spus Mihai Tudose.

Citeşte şi: Negocieri blocate după criza apărută în urma demiterii lui Vlad Voiculescu. Surse: Ioana Mihăilă nu mai este propunerea USR la Sănătate