Mihai Tudose îşi menţine declaraţia despre renunţarea la impozitul pe cifra de afaceri

Premierul Mihai Tudose spune că "în fiecare zi" rămâne valabilă declarația sa privind renunțarea la impozitul pe cifra de afaceri.

14 iul. 2017, 12:14
Mihai Tudose îşi menţine declaraţia despre renunţarea la impozitul pe cifra de afaceri

Întrebat, vineri, la Parlament, dacă rămâne valabilă declarația că renunță la impozitul pe cifra de afaceri, Tudose a afirmat: „În fiecare zi rămâne valabil”.

Premierul a fost prezent la Palatul Parlamentului, unde, împreună cu mai mulți miniștri și cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a avut o întâlnire cu o delegație oficială chineză aflată în acele zile la noi în țară.

„Astăzi am vorbit despre China, despre cei 8.000 de miliarde de dolari pe care îi are China de cheltuit în exterior, în următorii cinci ani”, a precizat prim-ministrul, citat de Agerpres.

El a adăugat că „depinde de noi câți din acei bani vor veni spre România”.

Întrebat pe ce sectoare economice pot fi atrase investițiile chinezilor, premierul a precizat: „Investiții în agricultură, să livrăm în exterior produse finite din agricultură, investiții în tehnologie, să producă în România pentru China și pentru Uniunea Europeană și investiții mari pe parteneriat public-privat în transporturi, în special în CFR și de Portul Constanța”.