Mihai Tudose pune capac generalilor de la CSA Steaua: „Eu știu că armata se ocupă cu apărarea țării, nu cu sportul și stadioanele!”

Mihai Tudose dă de pământ cu CSA Steaua și Florin Talpan, în scandalul cu FCSB. Europarlamentul PSD susține că a oferi bani Armatei pentru fotbal este ilogic. 

10 aug. 2023, 14:59
Mihai Tudose pune capac generalilor de la CSA Steaua: „Eu știu că armata se ocupă cu apărarea țării, nu cu sportul și stadioanele!”

Fostul premier și-a exprimat punctul de vedere joi, 10 august.

„Stadionul ăla a fost al Stelei și e ok să fie așa. Așa cum e stadionul astăzi, este construit din banii CNI, adică instituția statului. De aceea stadionul este de utilitate publică așa cum este și stadionul Rapid și cel construit pentru rugby, nu este al meu de acasă și eu decid cine are voie pe el și cine nu.

Eu înțeleg că armata trebuie să ne apere țara, înțeleg că MAI trebuie să asigure ordinea publică.

Nu văd de ce din 2% din PIB trebuie să fac sport în loc să ne cheltuim banii ăștia pentru apărare.

Mihai Tudose: „Bugetezi tancuri, da, dar de ce bugetezi și aruncarea cu sulița?”

Eu înțeleg că bugetezi niște tancuri, dar de ce bugetezi și aruncarea cu sulița? OK, este și aia bună, că poate aruncă sulița atât de bine că nimerește tancul, dar aș prefera să nu ne bazăm pe asta, ci pe lucruri oleacă mai adaptate timpurilor în care trăim.Să spui tu general că stadionul ăla este al meu și n-are nimeni voie, dar ce caută o unitate militară în sport? Ce caută? Că armata eu știu că se ocupă cu apărarea țării”

, a declarat fostul premier al României, pentru ȘtiriPeSurse.ro.

Încă o victorie pentru FCSB, în fața CSA

În această săptămână, FCSB a obținut o nouă victorie în fața celor de la CSA, pe fondul presiunii sociale. Gigi Becali a reușit să pună la punct disputarea meciului cu Nordsjelland, din preliminariile pentru Conference League.

În viitor, în cazul în care arena din Ghencea va fi ocupată de alte evenimente, FCSB va disputa meciurile pe Arena Națională sau pe Arcul de Triumf.

La primul meci pe Ghencea din 2023, FCSB-CFR 1-0, a fost plin stadionul.