Mihai Voicu: Nu este cazul unor discuţii PNL-PDL pe tema unificării dreptei. PNL face parte din USL

Liberalul Mihai Voicu consideră că nu este cazul unor discuţii între PNL şi PDL pe tema unificării dreptei, informează Agerpres. El a afirmat că formaţiunea pe care o reprezintă 'se ţine de angajamentele sale', fiind în acest moment membru USL.

11 nov. 2013, 12:32
Mihai Voicu: Nu este cazul unor discuţii PNL-PDL pe tema unificării dreptei. PNL face parte din USL

‘PNL se ţine de angajamentele sale, este membru al USL, se află în interiorul unui protocol care durează, eu sper mai mult, dar cel puţin până în anul 2016 şi nu avem de gând să-l încălcăm. În al doilea rând, trebuie să remarc faptul că în politică greşelile se plătesc prin vot sau la vot. Nu numai rezultatul alegerilor din decembrie 2012, dar şi actualele sondaje de opinie şi starea internă, cred eu, arată că PDL încă mai are de plătit greşelile din guvernare, greşeli pe care le-a făcut faţă de cetăţenii României, aproape faţă de fiecare dintre aceştia’, a declarat Voicu, luni, la RFI.

Întrebat ce ar face liberalii dacă PDL i-ar invita la discuţii despre unificarea dreptei, după alegerile europarlamentare, Mihai Voicu a răspuns: ‘Haideţi să nu luăm în discuţie scenarii care nu pot fi discutate, care nu are sens să le anticipăm. Multe se pot întâmpla. Ce-o să facem dacă o să cadă un meteorit… Nu, chiar nu are sens să vorbim. Sigur, păstrăm o relaţie civilizată de colegi de Parlament, dar discuţii de unificare nu cred că e cazul’.

 

VEZI SI:

Vasile Blaga: La prezidenţiale va fi mai înţelept să avem un singur candidat al dreptei, de preferat din PDL