Mihai Voropchievici. Cum ne afectează eclipsele de Soare şi de Lună în luna februarie. „Luna determină cutremure”

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre doua mari evenimente care vor marca luna februarie.

11 feb. 2017, 09:53
Mihai Voropchievici. Cum ne afectează eclipsele de Soare şi de Lună în luna februarie. „Luna determină cutremure”

Primul dintre ele are loc pe 11 februarie si este vorba despre eclipsa de Luna care se produce in Leu, scrie teotrandafir.com. Cea de-a doua eclipsa va fi de Soare si va avea loc pe 26 februarie, pe axa Pestilor.

Citeşte şi Mihai Voropchievici dezvăluie ce talismane le poartă noroc zodiilor în 2017

Aduc eclipsele marele cutremur?

„Sunt ani in care sunt mai mult de patru sau cinci eclipse. Eclipsele de Luna au mai mult efect asupra toamnelor. Luna reprezinta procreatia, dragostea, paternitatea. Luna determina miscarea apelor si poate duce la destabilizare. Eclipsa de Luna are loc pe 11 februarie si cea de Soare pe 26 februarie. Punctele de atentionare apar in zilele de 17, 18 si 19, intre cele doua eclipse. Zodiile de apa (Pesti, Rac, Scorpion) vor fi afectate, la fel si cele de aer (Gemeni, Balanta, Varsator). Pot avea loc cutremure, atat la propriu cat si la figurat. Am vazut incidenta universala a Cocosului de Foc. Anul acesta vor avea loc multe schimbari. Vorbim despre un an 1 din punct de vedere numerologic”, a declarat Voropchievici.

Cum sunt afectate zodiile de Eclipsa de Luna din 11 februarie

Printre zodiile afectate de Eclipsa de Luna se numara Racul. Fire sensibila si creatoare, Racul va trebui sa isi faca ordine in ganduri si in buzunare. Urmeaza o perioada plina de oportunitati, de sanse reale de schimbare in bine. Din punct de vedere amoros, Racul va intampina cateva dificultati.

Eclipsa de Luna in Leu de pe 11 februarie se va produce in opozitie cu Soarele in Varsator. Este prima eclipsa din acest an, iar 4 dintre semnele zodiacale sunt afectate.

Luna in astrologie

Luna reprezinta inconstientul, impulsurile interioare care ne conduc fara sa ne dam seama. In fazele de Luna Noua si Luna Plina, intuitia devine mai puternica mai ales in cazul zodiilor de pamant si de apa. Pamantul si apa sunt cele mai influentate de fazele lunare, dovada fiind producerea mareelor. Luna guverneaza, asadar, viata emotionala, iar atunci cand are loc o eclipsa, sentimentele sunt date peste cap. Au loc schimbari profunde, neanuntate. Citeste mai jos care sunt nativii ce vor avea dificultati din 11 februarie.

Citeşte şi Ai un număr de telefon norocos? Mihai Voropchievici îţi poate spune!

Zodiile afectate de Eclipsa de Luna

1. RAC – Nativul Rac este guvernat de Luna. Fire sensibila si creatoare, Racul va trebui sa isi faca ordine in ganduri si in buzunare. Urmeaza o perioada plina de oportunitati, de sanse reale de schimbare in bine. Din punct de vedere amoros, Racul va intampina cateva dificultati.

2. LEU – Intrucat Eclipsa de Luna se produce in Leu, acest nativ nu va avea o perioada tocmai linistita. Leul este guvernat de Soare si, asa cum se stie, Soarele si Luna nu se intalnesc niciodata pe bolta cereasca. Leul va fi incercat de tot felul de sentimente contradictorii. Confuzia il va determina sa actioneze gresit.

3. BERBEC – Berbecul este cealalta zodie de foc, dupa Leu, care are de trecut cateva cumpene importante. Apar multe schimbari de natura spirituala. Berbecul va trebui sa invete sa isi mute atentia catre lucrurile profunde, sa renunte la a mai trai si la a mai gandi superficial.

4. PESTI – Nativul nascut in zodia Pesti va avea o perioada ceva mai bulversanta. Zilele de 11 si 12 februarie vor fi extrem de importante din punct de vedere amoros. Are ocazia sa repare greseli ale trecutului