Mihai Voropchievici a citit în RUNE. Care sunt zodiile care NU au datorii karmice

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cele cinci zodii binecuvântate, care nu poartă cu ele poveri astrologice.

15 oct. 2021, 22:21
Mihai Voropchievici a citit în RUNE. Care sunt zodiile care NU au datorii karmice

Mihai Voropchievici

a vorbit destre horoscopul sufletelor pure. “Ele nu au datorii karmice, nu au nicio lectie de invatat. Ele vin ca sa intelegem noi si se pot intrupa in anumite zodii. Ele vin ca sa ne invete pe noi sa acceptam schimbarea, sa ne invete sa evoluam, ele ne indreapta acolo unde trebuie, ca sa nu ne ducem spre prapastie. Sunt niste firi geniale, creative, ele evolueaza peste limitele umanitatii si aduc binele in lume, schimba ce e vechi cu nou si ajung la o vibratie superioara, dar sunt greu de inteles, pentru ca noi avem gradul nostru de intelegere. Asa ne mai intrebam de ce nu vin la noi extraterestri? Pentru ca suntem greu de decodat, de inteles, de acceptat”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

RUNE TOAMNĂ 2021. Mihai Voropchievici spune ce zodii au noroc, cine merge pe pojghiţă de gheaţă subţire
Rac
O zodie caracterizata prin sensibilitate si empatie deosebita, dragoste pentru semeni, reprezinta etalonul acestor spirite indigo. Au menirea sa aduca iubirea in lume, apara copiii si tot ce e legat de maternitate, sunt niste luptatoare. Relatiile cu semenii sunt bazate pe iubire si sinceritate, dar au si momente cand se retrag in carapace. Pana isi gasesc rolul si telul in viata lupta putin, apoi infloresc si isi dovedesc adevarata putere. Pot fi mentori, parinti sau ghizi spirituali ai unor copii genii care vor aduce aceste schimbari in lume, deci devin mentori pentru un copil geniu.

Balanta
Se manifesta prin puterea deciziei si actiunii, contrara zodiei Balanta care intotdeauna analizeaza, cumpaneste. Ei dezvolta noi conceptii de viata, se folosesc de proiecte pentru a-si pune in practica gandurile, apara animalele, oamenii, natura. E o zodie care vrea armonie peste tot. Pot parea persoane agitate si prea sincere, iar telul lor si-l pot afla mai repede la varsta maturitatii emotionale si spirituale.

Horoscop dragoste toamnă 2021. Runele lui Voropchievici spun cine dă/primeşte inelul şi cine face Sărbătorile de iarnă singur
Sagetator
Acesti nativi sunt mai puternici decat celelalte doua zodii, pentru ca sunt niste firi practice, dar si artistice, pot schimba cursul constructiilor sau sunt creatorii unor curente ce schimba traditii, deci e o schimbare nu numai de mentalitate, se pun teorii noi de la baza, pot deschide granite intre comunitati, pot fi cercetatori, exploratori si oameni ce fac descoperiri importante din trecutul omenirii, dar studiaza si relatia noastra cu energiile universului. Pot fi persoane nestatornice care calatoresc in intreaga lume, invadeaza pamantul, au darul de a schimba ce e vechi in lume. Sunt suflete pure ce traiesc intr-o singura viata si vor cauta sa rezolve tot ce pot, pentru ca au venit cu un caiet de sarcini pe pamant si ei nu au voie sa mai lase lucuri neterminate, sunt finalizatori.

Mihai Voropchievici, horoscop Varsator
Au o inteligenta care uimeste pe toata lumea inca de la primii ani ai copilariei. In primii sapte ani sunt niste genii, vor sa revolutioneze lumea, sa scoata la suprafata partea frumoasa si buna, aduc tehnologii noi si datorita comunicarii ei fac viata mai usoara. Par a trai intr-un viitor indepartat de unde s-au teleportat pe pamant, sunt greu de inteles si isi fac cu greu prieteni adevarati, dar ei duc evolutia omenirii la ceva spectaculos, pot face descoperiri uimitoare in medicina sau pot vindeca prin puterea artei si cuvantului.

Horoscopul toamnei 2021, cu Mihai Voropchievici. Runele arată cine culege vânt, cine are parte de iubire din belşug
Mihai Voropchievici, horoscop Pesti
Pot ravasi intreaga existenta a omenirii, ca este o zodie duala. Ei vorbesc despre adevarul suprem, au legaturi uluitoarea cu Divinitatea, au capacitatea de a citi si umbrele obscure care se scurg pe perete, dar si pe cele ale oamenilor care au frici. Vor amplifica toate aceste caracteristici si pot da peste cap concepte crezute de oameni mult timp, adica ei sunt cei care nu cred pana nu ne demonstreaza ceva, ei vin si cu dovada, sunt un fel de facatori de minuni. Sunt calatori in spatiu, clarvazatori, vizionari , pot fi pionieri ai unor inventii care pot schimba cursul omenirii. Ei vin cu o forta si mai mare ca celelalte zodii, daca pot schimba cursul omenirii. Au o intensa spiritulitate si o luciditate care ne cutremura, iar ignorantii ii vor boicota, sabota, denigra si cand vad acea minune nici pe ea nu o cred. Acestia sunt scepticii, retrograzii, oamenii care nu vor sa avanseze. “Se spune ca in perioada urmatoare, pana in anul 2050, vor mai aparea si alte zodii care se razvratesc ca nu le-a trimis pe ele Seful de sus. Sunt multi trimisi, putini alesi”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici dezvăluie care este karma zilei tale de naștere. Cum se face calculul numerologic

Mihai Voropchievici a prezentat karma zilei de naștere după modelul numerologiei practicate de indieni. Numărul karmei se obține scăzând din data zilei de naștere 1.

Dacă te-ai născut într-o zi de 1, atunci ai karma zero. Dacă data nașterii tale este compusă din două cifre, de exemplu, 17, atunci vei avea 17-1 = 16. Numărul obținut trebuie redus din nou la o singură cifră adunând cele două. Numărul karmei va fi așadar 7.

Karma zero se consideră pentru acele persoane care sunt la prima încarnare. Sunt la prima venire pe această lumă. Aceste persoane nu au apucat să facă greșeki. Vorbim aici despre o karmă curată. Acești oameni au oportunitatea de a începe o viață fără defecte specifice.

Karma nr. 1  înseamnă independență, individualism, acțiune. În viața cealaltă au avut 2. Au fost dependenți de alții. Tot ce au făcut a fost să ceară aprobare. Acum sunt singuri. Ei decid, ei iau hotărâri, ei rezolvă tot.

Karma numărul 2. Aceștia nu au reușit să se impună în viața anterioară pentru că au fost un trei. Cei cu 2 trebuie să învețe să lucreze în echipă și să ofere ajutor.

Rune Mihai Voropchievici. Ce zodii atrag karma negativă şi pentru cei din jur
Karma numărul 3. Aceștia nu au utilizat creativitatea într-o viață anterioară. Trebuie să fie deschiși, liberi, creativi.

Karma numărul 4. Aceasta e karma de muncă. Aceștia trebuie să fie ordonați. Trebuie să muncească pe ce li se dă ca să nu muncească de două ori.

Karma numărul 5. Într-o viață anterioară s-au luat în voia multor îndeletniciri relaxante. Nu e o lecție prea ușoară pentru cei cu 5. Realizează târziu câte lucruri n-au făcut la timpul lor. Trebuie să învețe valorificarea timpului la cote maxime, să nu piardă o secundă.

Karma numărului 6. Aceștia au ignorat responsabilitățile familiale. Au fost cu gândurile lor. Și-au desconsiderat membrii familiei. Când le-a fost greu celor dragi, ei nu au fost acolo. Trebuie să aibă grijă că se poate îmbolnăvi o persoană dragă din familie. Asta e karma care s-a răzbunat pe persoana repectivă.

Karma numărul 7. Ei nu au reușit într-o viață anterioară să evolueze spiritual. Trebuie să accepte că există un Dumnezeu pe care chiar dacă nu îl văd, îi simt sprijinul în orice situație critică.

Karma numărul 8. Oamenii aceștia nu au folosit cum trebuie banii într-o existență trecută. Ei au fost risipitori. În viața aceasta, dacă vor încerca să câștige bani prin mijloace necinstite, vor avea de suferit.

Karma numărul 9. Aceștia au evistat să îi ajute pe alții într-o existență anterioară. Lecția adusă este să învețe să fie umanitari.