Mihai Voropchievici a dezvăluit care este cea mai misterioasă zodie din horoscop

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care e zodia pe care nu o şochează nimeni şi nimic: “Farmecul ei e aparte".

11 nov. 2022, 23:04
Mihai Voropchievici a dezvăluit care este cea mai misterioasă zodie din horoscop

Mihai Voropchievici spune că fiecare zodie în parte este specială în felul ei și are trăsături unice. Una dintre ele se caracterizează, printre altele, prin seriozitate și prin faptul că nu se lasă impresionată de nimeni și nimic.

Numerologul Mihai Voropchievici precizează că nativul în cauză poate sta și lângă președintele țării, căci tot nu se simte entuziasmat. De asemenea, este foarte analitic și dă senzația că este un bun ascultător.

Fecioara este zodia la care Mihai Voropchievici face referire, despre care a mai punctat că este ”un semn masculin și cu simbol de pământ”.

”Fecioara este serioasă, lungă, nasul poate fi lung și osos, foarte bine conturat și de multe ori te poate păcăli, dându-ți senzația că este Săgetător. Buzele sunt drepte sau perfect întinse.

Privirea e pe jumătate deschisă, te scanează, te privește. Greu denotă ignoranță sau dezinteres când stă de vorbă cu cineva”, a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Mihai Voropchievici despre Fecioară: ”Și un cadou, dacă i l-ai făcut, nu se entuziasmează”

Inclusiv atunci când primește un cadou Fecioara poate da senzația de răceală. Mai mult de un simplu ”mulțumesc!” nu ar putea spune și preferă să comunice mai mult non-verbal.

”Pe chipul unei fecioare nu vei citi surpriza în mod obișnuit ca la alte zodii. Și un cadou, dacă i l-ai făcut, nu se entuziasmează. Spune ”da, mulțumesc, dar nu trebuia”. Nu vezi că fața i se luminează, totul e rece și detașat. Lângă ea poate fi președintele țării sau orice persoană importantă și va rămâne la fel de impasibilă și nederanjată.

Zodiile care vor avea o iarnă de poveste. Cine va găsi multe cadouri sub bradul de Crăciun
Deci pe ea nu o șochează nimic și nimeni. Toată lumea e egală în fața ei. Fecioara comunică mai mult non-verbal și, de multe ori, monosilabic”, a mai precizat faimosul numerolog.

Din cauză că este prea tăcută, Fecioara are nevoie de înțelegere și cu greu îi poți afla cerințele. Drept urmare, poate deveni o misiune dificilă să-i descoperi plăcerile, mai ales că și emoțiile și le exprimă cu greu.

Horoscop noiembrie: Zodia cu noroc chior. Va avea parte de câștiguri financiare considerabile în ultima lună a toamnei
”Pe ea trebuie să o înțelegi, să o privești în ochi și să înțelegi ce vrea. Are niște dorințe, dar e secretoasă. Farmecul ei e aparte. În rest, e mult mai retrasă când vine vorba de a-și exprima emoțiile”, a mai mărturisit Mihai Voropchievici.