Mihai Voropchievici a dezvăluit cum ne călăuzește fiecare planetă în funcție de zodie! Semnele de care trebuie să ținem cont

Fiecare zodie este guvernată de o planetă. Acestea ne călăuzesc pașii în viață, însă trebuie să fim atenți la semnele pe care le primim de la el. Mihai Voropchievici a dezvăluit la ce trebuie să fim atenți în funcție de planeta noastră guvernantă.

23 mart. 2023, 11:33
Mihai Voropchievici a dezvăluit cum ne călăuzește fiecare planetă în funcție de zodie! Semnele de care trebuie să ținem cont

Cunoscutul astrolog și numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit ce înseamnă fiecare planetă și cum ne poate fi afectată viața în funcție de zodia noastră. Pentru început trebuie să știm faptul că fiecare zodie este guvernată de o planetă, iar unele dintre ele au chiar două planete care își exercită influența. Totuși ce semnifică acest lucru? Practic fiecare planetă are un anumit tip de energie și ne influențează viața într-un anumit fel. Pentru a înțelege în profunzime personalitatea noastră sau a partenerilor, ori prietenilor noștri ar fi necesar să ne aplecăm atenția și asupra acestui aspect.

Citește și: Mihai Voropchievici, despre hainele care atrag banii ca un magnet: „Degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior”

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este semnificația planetelor

Berbec

Zodia Berbecului este guvernată de planeta Marte! Este planeta războiului și asta face ca o zodie de foc să fie mai incisivă, mai agresivă, mai răzvrătită. Berbecul este zodie de acțiune. Încă o curiozitate: fiecare zodie e cuprinsă în marginea a 30 de zile, dar aceste 30 de zile se împart la trei. Apar decadele sau decanii. Fiecare decan, în afară de planeta Marte, care guvernează toată zodia Berbec, pentru fiecare decan apare cu totul alte planete.

Între 21 și 31 martie, Berbecii sunt guvernați tot de planeta Marte. Asta face să le intensifice nativilor forța, arivismul și perspicacitatea. Al doilea decan e guvernat de Soare. Sunt cei născuți între 1 și 10 aprilie. Cuvintele de ordine sunt solitudinea și încăpățânarea. Soarele le dă promptitudine în tot ce fac. Ultima decadă e guvernată de Venus. Marte și Venus îi determină pe Berbeci la mari pasiuni și un entuziasm debordant.

Taur

Ne mutăm la Tauri. Au ca planetă guvernatoate planeta Venus. Vorbim de Zeița Frumuseții și a dragostei. Iată celelalte planete subguvernatoare. Pentru prima decadă, 21-30 aprilie, apare Mercur. Mercur nu face altceva decât să le sporească ingeniozitatea, dar și spiritul practic. Al doilea decan, 1-10 mai, e guvernat de Lună, de satelitul Pământului. Luna le accentuează sensibilitatea, indecizia, neglijența, dar și pesimismul. Saturn guvernează a treia decadă și nu face altceva decât să le mărească perseverența și rezistența la stres. Iată că Taurii au influențe și de la alte planete.

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de Mercur. Mercur e planeta comunicării. Intervalul 21-31 mai vine cu o planetă în plus: Jupiter, zeul norocului. Jupiter le aduce altruism și o înțelegere clară a lucrurilor. A doua decadă, 1-10 iunie, e guvernată de Marte, care le face comunicarea puțin mai agresivă, înclinată de multe ori spre iritare. Le dă fermitate și decizie. Al treilea decan e guvernat de Soare. Cei născuți între 11 și 20 iunie nu fac altceva decât să scoată în evidență inteligența și interesul spre foarte multe domenii de activitate.

Citește continuarea AICI

Citește și: Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii. Mihai Voropchievici dezvăluie singurul mod în care nativii mai puţin norocoşi pot sparge ghinionul