Mihai Voropchievici anunță ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut. „Ghinionul nu se lipește niciodată de acești nativi”

Două zodii vor fi vedetele anului în materie de bani, pentru că vor avea noroc chiar de la începutul anului 2024 și după aceea vor continua în fiecare lună, anunţa Mihai Voropchievici în ianuarie. Este importantă însă şi data naşterii. Dacă te-ai născut, de exemplu, într-o zi de vineri pe de altă parte, ai mare noroc la bani.

09 apr. 2024, 10:09
Mihai Voropchievici anunță ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut. „Ghinionul nu se lipește niciodată de acești nativi”

Balanţele şi Scorpionii sunt cele două zodii care vor avea succes în 2024, anunţa Mihai Voropchievici la începutul anului.
Numerologolul anunță însă şi ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut. Sunt oameni care sunt feriți de ghinion, în timp ce alții știu cum să atragă banii în viața lor. Alte persoane pe de altă parte au un noroc chior.

Știai că poți fi ceva mai norocos sau mai ghinionist în funcție de data nașterii? Există unele numere care atrag prosperitatea și norocul în viața ta. Contează însă și ziua în care te-ai născut.

Mihai Voropchievici a venit cu o serie de sfaturi interesante. El a vorbit despre legătura dintre noroc și ziua de naștere. Se pare că fiecare zi a săptămânii are o anumită încărcătură, pe care puține persoane o cunosc.

Horoscop Mariana Cojocaru. Probleme „în paradis”, eclipsa aduce tensiuni în relaţii
Ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut? Mihai Voropchievici spune că dacă te-ai născut într-o zi de luni, atunci o să întâlnești norocul întâmplător. Aceste persoane au protecția Lunii asupra lor și sunt foarte generoase, dar și atașate. De asemenea, au o intuiție bine dezvoltată, scrie fanatik.ro

Dacă te-ai născut într-o zi de marți, în schimb, ai un noroc ascuns. Aceste persoane pot ajunge să primească sprijin financiar în momente în care se așteaptă mai puțin. De asemenea, sunt înțelepte, își aleg ținte bune și se bucură de numeroase beneficii în viață.

Cei născuți într-o zi de miercuri au un noroc trecător. Mihai Voropchievici spune că aceste persoane sunt inteligente și descurcărețe. De asemenea, sunt atente la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Chiar și așa, norocul vine și pleacă în cazul acestora.

„Mercur a zis: eu acum vin, în 10 minute plec, ți-am adus o informație. Eu sunt norocul trecător. Dacă te-ai născut în această zi ești o persoană inteligentă, descurcăreață. perspicace, foarte vorbăreață, abilă când vine vorba de negocieri.

Ești foarte atentă la tot ce se întâmplă și speculezi fiecare șansă, dar norocul vine și pleacă din viața ta. Ai perioade lungi de liniște și prosperitate, dar și perioade în care te copleșesc grijile”, spune numerologul.

Ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut? Dacă te-ai născut joi, atunci ai noroc chior. Asta înseamnă că viața ta poate fi una veselă și optimistă, iar această atitudine te poate ajuta să treci peste orice. Chiar dacă nu îți merge bine, vei face în așa fel încât să se schimbe ceva.

Horoscop BANI si SUCCES 9-14 aprilie 2024. Universul îţi arată o nouă cale. Fii înţelept şi banii vor veni!

Dacă te-ai născut într-o zi de vineri pe de altă parte, ai mare noroc la bani. Aceste persoane știu cum să facă rost de bani și sunt printre cele mai norocoase la capitolul financiar. De asemenea, atrag succesul ca un magnet în viața lor.

„Cei născuți vinerea au noroc la bani. Ei sunt printre cei mai norocoși nativi. Sunt intuitivi, știu să facă bani și au parte de cariere de succes. Cel mai mare defect al lor este lenea, din cauza căreia ar putea rata multe oportunități rare în viață”, a spus Mihai Voropchievici, despre cei născuți într-o zi de vineri.

Ziua de sâmbătă în schimb este considerată ziua norocului bine drămuit. Cei născuți în această zi sunt inteligenți, calculați și știu ce alegeri să facă astfel încât să iasă mereu în avantaj. De asemenea sunt și foarte muncitori.

Dacă te-ai născut duminică însă, ești extrem de norocos. Mihai Voropchievici spune că persoanele născute duminică nu pot fi lovite de ghinion și sunt binecuvântate. Au un curaj ieșit din comun și sunt îndrăznețe. Iar asta le va aduce și norocul în viață.

„Cine s-a născut duminica este binecuvântat pentru că s-a născut în ziua Domnului. Ce noroc mai mare vrei decât să te naști duminica și să strălucești ca Soarele pe cer. Persoanele născute duminica sunt curajoase, îndrăznețe și sigure pe ele, ceea ce le va purta noroc în viață.

Mai multe detalii, pe fanatik.ro