Mihai Voropchievici: Ce energii inundă România de Crăciun. Ce s-a arătat în rune

Horoscop rune 20-26 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, darurile runelor pentru Sărbători.

25 dec. 2021, 13:08
Mihai Voropchievici: Ce energii inundă România de Crăciun. Ce s-a arătat în rune

Mihai Voropchievici a citit în rune şi spuen la ce să fim atenţi de Crăciun. „Două zile magice, dar toată săptămâna este cu încărcătură magică. Dar uite că pe ultima sută de metri gospodinele termină de pregătit bunătățile pentru masa festivă din ziua Crăciunului, Nașterea Domnului.

Se mai întâmplă, de multe ori, ca ele să fie cele mai fericite pentru că stau în bucătărie la căldură, iar noi locuitorii sectorului 3 şi alte sectoare stăm zgribuliți în casă pentru că e o avarie de la ora 9 dimineaţa.

Horoscop Tamara Globa 2022. Vine vremea schimbarilor fericite, cum se aliniază planetele pentru fiecare zodie
Îţi dai seama ce bucurie mare pentru fiecare. Ne-am întors înapoi în ’89 când mai punem încă o haină peste noi ca să nu ne fie frig.

Ce trebuie să facem. Să lăsăm supărarea, chiar dacă suntem mâhniți că nu e căldură şi apă caldă, şi să avem căldură în suflet. Mai râdem şi noi până la miezul nopții, ieșim şi din post.

Bucuria e mai mare pentru că am trecut peste nişte vicisitudini mai mari decât cele care se întâmplă acum. Dar încărcătura sau, cum zic eu, Magia Crăciunului e cu totul alta pentru că oamenii sunt mai fericiți.

Horoscop Neti Sandu 2022: Zodiile cu NOROC MARE în NOUL AN. Vibraţia numerologică a anului viitor
Eu zic că este bine să fim şi recunoscători să mulțumim Domnului pentru tot ce ne-a dat, bune şi rele pentru că sunt tot ale noastre şi să pășim mâine în ziua de Crăciun cu sufletul curat să ne bucurăm de ceea ce avem pe masă.

Important este să avem mai multă bunătate, să ne apropiem mai mult de Dumnezeu, să fim cu mai multă credință şi înțelegere şi să îi iertăm pe toţi.

Se spune că noi, cei bătrâni îi iertăm pe cei mai tineri care au greșit, dar şi noi la rândul nostru ne cerem iertare tuturor celor tineri că şi noi mai supărăm, mai deranjăm.

Când avem bunătate şi dragoste trecem mai ușor peste toate greutățile. La mulţi ani şi un Crăciun Fericit vă dorim”, a spus numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

 

 Mihai Voropchievici este, de departe, cel mai important și cel mai cunoscut numerolog din România. Nivelul înalt de pregătire, precum și îndelungata experiență pe care a dobândit-o de-a lungul timpului în profesia sa l-a transformat într-o figură marcantă în domeniu. Mihai Voropchievici este specialist numerolog cu studii în arte divinatorii – astrologie, numerologie, chiromantie și cartomantie.