Mihai Voropchievici: Cum influenţează Luna sângerie toate zodiile. Atenţie, se anunţă conflicte!

Horoscop Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri Ascunse” despre cea mai lungă eclipsă de lună a secolului, dar și despre alte fenomene astronomice rare din 2018.   

01 iul. 2018, 08:40
Mihai Voropchievici: Cum influenţează Luna sângerie toate zodiile. Atenţie, se anunţă conflicte!

Horoscop Berbec – sunt mult mai atenți la tot ce înseamnă cuplu, familie, se asigură ca totul să fie în siguranță. Concentrare masivă asupra carierei. 

Horoscop Taur – devin irascibili, au tot felul de certuri cu membrii familiei. Li se recomandă să facă schimbări și să se hotărască dacă sunt puși pe discordie. Dacă vor fi liniștiți, vor avansa în carieră.

Horoscop Gemeni – încep să se deștepte și o să încerce să facă diferența dintre prietenii adevărați și dușmani. Vorba e mai puternică decât un pumnal.

Horoscop Rac – vor vedea clar tot ce contează pentru ei. Se ceartă un pic cu șeful, pentru că el e muncitor. Va fi obligat să se ocupe mai mult de latura profesională.

Horoscop Leu – vor vedea foarte clar tot ce au de făcut în viața lor, sunt multe interacțiuni în perioada asta. Vor interacționa în modul sex contra sex. Își caută parteneriatul. Sunt multe schimbări pe natură spirituală.

Horoscop Fecioară – este sfătuită să selecteze anturajul, să schimbe percepțiile asupra vieții. Trebuie să lase steagul mai jos, să fie un pic mai temperate.

Citeşte mai multe AICI