Mihai Voropchievici, despre 22.02.2022: „E un portal energetic foarte important!” La ce oră trebuie să îţi pui o dorinţă

Energia zilei de 22 februarie este puternic concentrată în domeniul parteneriatelor, așa că Universul te-ar putea îndemna să-ți scoți spiritul de echipă de la naftalină, în caz că ți-a lipsit cu desăvârșire în ultima vreme și să cooperezi cât poți tu de bine cu cei care te înconjoară.

22 feb. 2022, 17:12
Mihai Voropchievici, despre 22.02.2022: „E un portal energetic foarte important!” La ce oră trebuie să îţi pui o dorinţă

Mihai Voropchievici spune despre 22.02.2022 că „e un portal energetic foarte important și trebuie să îl luăm ca atare. E o asociere de multe cifre de 2, 2înseamnă asociere, înseamnă dragoste. Doi înseamnă colaborare.

Toate valorile pe care le pot dezvolta cifrele de 2sunt cuprinse în acest tot unitar care nu face altceva decât să ne îndemne să primim mesajul Universului, să fim mai buni, să învățăm să ne asociem, să dezvoltăm tot ce înseamnă empatie, dragoste, colaborare pentru că partea pozitivă este aducătoare de beneficii numai pentru cei care știu să se plaseze exact sub acest portal”, a spus Mihai Voropchievici, marţi, la Antena 3.

22.02.2022. Zi palindrom unica in istoria omenirii. Moment de cotitura in destine
22.02.2022, ziua în care se deschide un portal energetic. Doi poate să aducă şi dezbinare, poate să aducă ură, a precizat numerologul Mihai Voropchievici.

„Punctul maxim al acestui palindrom va di diseară la 22.22. Prin gândurile lui fiecare poate să îţi îndeplinească un vis”, a mai spus el.

„Dorinţele se pot îndeplini atât timp cât pornim cu gânduri bune şi tot ce înseamnă asociere, dragoste, respect, colaborare cu cei din jur. Nu trebuie să ne certăm astăzi. Nu trebuie să fim geloşi”, a menţionat Mihai Voropchievici.

Ziua de 22.02.2022 este o zi specială, care are semnificații multiple. Trebuie să fii foarte atent la energiile pe care le resimți în această zi.

Numerologie 2022. Alexandru T. Zărnoianu: „Luăm această vibraţie 6, o amplificăm cu multă energie şi emoție şi eliminăm toate cifrele masculine”

Numerologia reprezintă un instrument util pentru noi, muritorii de rând, care deși nu avem niciun cuvânt de spus în fața grandiosului Univers, am putea înțelege mai bine energiile care ne înconjoară cu ajutorul ei. Numerele angelice și cele se repetă după un anumit tipar posedă o semnificație spirituală puternică, care vine însoțită cu un avertisment prețios sau cu un mesaj important din partea Divinității.

Și în cazul datei de 22.02.2022 putem vorbi despre un număr al îngerilor, chiar de unul palindromic, deoarece oricum ar fi citit (din față sau din spate), el este același. Unii numerologi consideră că o astfel de juxtapunere aduce cu ea o lecție de viață foarte valoroasă.