Mihai Voropchievici, despre cum afli ascendentul zodiei tale, fără să știi ora la care te-ai născut: ”Ascendentul e mai prezent decât semnul zodiacal”

Numerologul Mihai Voropchievici susține că ascendentul zodiilor este extrem de important deoarece de la o anumită vârstă acesta definește foarte mult caracterul, dar și aspectul fizic. 

31 ian. 2023, 23:36
Mihai Voropchievici, despre cum afli ascendentul zodiei tale, fără să știi ora la care te-ai născut: ”Ascendentul e mai prezent decât semnul zodiacal”

Mihai Voropchievici, despre cum afli ascendentul zodiei tale, fără să știi ora la care te-ai născut. Mihai Voropchievici a dezvăluit cum să îți afli ascendentul zodiei tale, fără să știi ora la care te-ai născut.

Citește și Horoscop 1 februarie 2023. Fluturi în stomac în mijlocul iernii. Ce zodii se îndrăgostesc

Mihai Voropchievici, despre cum afli ascendentul zodiei tale, fără să știi ora la care te-ai născut

„Nu toată lumea își amintește care este ora exactă la care a venit pe lume pentru a afla ce ascendent zodiacal are. Ascendentul are o importanță foarte mare, de multe ori impunându-se în fața zodiei în care te-ai născut. Ascendentul influențează până și aspectul fizic sau prima impresia pe care o lași celor din jur. Se spune că după o anumită vârstă, ascendentul e mai prezent decât semnul zodiacal de la naștere”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici, potrivit Fanatik. 

Ascendentul în Berbec

Înălțime medie, bărbia ascuțită, frunte ușor bombată și cu tendință de chelire. Privirea e pătrunzătoare și are spirit de observație. Are curiozitate mare, ca spirit de cercetare. E întreprinzător și caută în permanență noul. E generos din fire și extravagant. Caută să-și arate calitățile și să obțină recunoașterea celorlalți.

Ascendentul în Taur

Înălțime medie, cu gâtul scurt și puternic, fața mare, umerii și pieptul bine dezvoltat, mâini scurte, dar puternice. Este foarte calm, pașnic și liniștit. Se enervează greu, dar când o face e exploziv. E conservator și încăpățânat, ferm convins că are întotdeauna dreptate.

Ascendentul în Gemeni

Înălțime medie spre înaltă. Medie înseamnă de la 1,69 până la 1,73 metri. Slab, subțire, față prelungă, mereu în mișcare, agitat și nervos. Când vorbește, dă dintr-un umăr, mișcă mâna, nu poate sta liniștit în niciun caz. E un mare vorbăreț, intervine mereu în dialogul altor persoane. Trebuie să fie în centrul atenției.

Ascendentul în Rac

Înălțime mică până la medie. Are chip de copil naiv, fața rotundă, cu tendințe de îngrășare din copilărie. Poate avea probleme dentare sau câteodată digestive, din cauza consumului de dulciuri în exces. Este mai retras, foarte sensibil, dar fantastic de intuitiv. Are o inteligență deosebită. E visător și are multe talente artistice.

Ascendentul în Leu

Înălțime medie spre înaltă, aspect impunător, păr bogat ca o coamă de leu, cap rotund, mers drept, rapid și cu prestanță. N-ai să vezi unul cu ascendent în Leu mai cocoșat! Genul de lider și stăpân. Impune respect. E dinamic, energic și curajos. Are spirit de inițiativă. Din cauza nervilor și exceselor de tot felul, poate avea probleme cu inima. Are mare doză de orgoliu și vedetism încă din copilărie.

Ascendentul în Fecioară

Înălțime submedie, are oscilații, dar sunt și excepții, sunt și persoane înalte. Plăpând, subțire, sensibil, bolnăvicios și, trăsătura de bază, ipohondru. Are înclinații practice. Este foarte preocupat de curățenie și sănătate. Sensibilități prezintă la nivelul ficatului sau al intestinului subțire. E bun în muncile de cercetare. Nu va presta muncă fizică, pentru că va obosi repede.

Citește continuarea pe Fanatik.

Citește și Horoscop Cristina Demetrescu februarie 2023. Zodiile care atrag iubirea ca un magnet şi zodiile care „sperie” banii de pe card cu veselie