Mihai Voropchievici, despre semnificaţia purtarea inelelor. Degetele pe care alegi să ţii bijuteriile spune multe despre tine

Dacă obișnuiești să porți inele, fie că este vorba de cel de logodnă, de unul pe care îl asortezi unei anumite ținute sau unul menit să îți completeze outfit-ul pentru o petrecere, trebuie să ştii că degetul pe care alegi să le porţi îţi defineşte personalitatea.

30 mart. 2023, 17:11
Mihai Voropchievici, despre semnificaţia purtarea inelelor. Degetele pe care alegi să ţii bijuteriile spune multe despre tine
Mihai Voropchivici, despre semnificaţia purtarea inelelor. Degetele pe care alegi să ţii bijuteriile spune multe despre tine

Mihai Voropchievici, despre semnificaţia purtarea inelelor. Pentru bărbați, purtarea altor inele decât cel de logodnă ține de rolul social al acestuia, deoarece în societatea modernă apare problema diferențierii. Inelul vine ca mijloc de accentuare a identității și a individualității, susține Mihai Voropchievici.  În cazul femeilor, inelul are o certă funcție de comunicare. Femeile fac declarații publice și prin inelul pe care îl poartă. Desigur, nu sunt cele mai importante mijloace de adresare a femeii moderne. Altfel spus, mesajul inelului purtat de femeie nu e adresat chiar oricui, ci mai ales cunoscătorilor, mai ssusţine Mihai Voropchivici pentru Fanatik.

Citeşte şi: Mihai Voropchievici dezvăluie ce personalitate ai, în funcţie de ziua de naştere: „Cel născut pe 3 e unicul care îi atrage pe toți spre el”

Inelul purtat pe degetul arătător stâng arată că nu ai cele mai bune păreri despre tine. Te consideri o persoană modestă. Nu ai inițiativă nici în viața profesională, nici pe plan amoros. Ești mult prea reținută și nu e bine. Unii pot crede că ești o persoană prea permisivă, ceea ce poate fi dăunător. Inelul purtat pe degetul arătător drept dezvăluie că nu prea ai simțul responsabilității. Nu te implici pe cât ai putea și pe cât ar trebui. Ai obiceiul de a te văicări.

Inelul purtat pe degetul mijlociu stâng spune că vei fi o persoană care tinde să devină lider. Ai calități să devii șef. Inelul purtat pe degetul mijlociu drept arată capacitatea de a-ți organiza foarte bine viața, dar și pe a altora. Îți asumi prea multe sarcini. Nu trebuie să te simți vinovată pentru ce fac alții.

Inelul purtat pe degetul inelar stâng arată nevoia de a mai pune, pe lângă verighetă, unul mai prețios A purta încă un inel pe lângă verighetă arată că ești o soție care își permite astfel de achiziții. Inelul purtat pe inelarul drept poate spune multe despre nevoile și neîmplinirile sufletești ale unei femei. Inelul de pe acest deget transmite un mesaj clar: ai nevoie de căldura celor din jur, de simpatie și de înțelegere.

Inelul purtat pe degetul mare drept are, în societățile occidentale, liberale, o semnificație și utilitate sexuală. Un asemenea inel va sugera o persoană care se vrea independentă și care va lupta pentru independența sa în orice împrejurare. Inelul purtat pe degetul mare stâng arată nemulțumirea în mersul dragostei tale. Nemulțumirile pot fi de prin domeniul activității sexuale. Este un semn de protest față de un preaplin de viață sexuală, un exces.

Inelul purtat pe degetul mic stâng sugerează uneori lipsa cu desăvârșire a vieții sexuale. De asemenea, poate fi vorba și despre găsirea unui alt partener. Inelul purtat pe degetul mic drept arată că vrei să ieși în lume, să faci băi de mulțime. Semnifică nevoia de a fi comentat de oameni, de a deveni celebru. Vrei niște faimă și, cu tot dinadinsul, s-ar putea să ai parte și de așa ceva.

Citeşte mai multe aici.

Citeşte şi: Mihai Voropchievici a descifrat numărul destinului pentru fiecare: „Pe ei îi ascultă Dumnezeu”