Mihai Voropchievici dezvăluie secretul. Care sunt ritualurile de succes făcute de cei mai puternici oameni

Cu toţii ne-am intrebat ce stă în spatele succesului celor mai mari personalităţi din lume. Aceştia ar fi avut o anumită rutină care îi ajutau să lucreze la cel mai înalt randament.

15 mart. 2022, 22:54
Mihai Voropchievici dezvăluie secretul. Care sunt ritualurile de succes făcute de cei mai puternici oameni

Mihai Voropchievici dezvăluie secretul. Numerologul a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre ritualurile de succes făcute de cei mai puternici oameni.

Mihai Voropchievici dezvăluie secretul. Care sunt ritualurile de succes făcute de cei mai puternici oameni

”Anul 2022 este sub influența cifrei 4, care înseamnă distrugere. Dar 4 poate să fie o cifră cu dublu-efect, pentru că poate să distrugă, dar și să auto-distrugă. El practic își urmărește țelurile.

Fiind născut în ziua de 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate și dacă le adunăm pe toate astea vom vedea că are tot 7 și cifra de destin.

Asta înseamnă două datorii karmice pe tot ce înseamnă ajutorare, respect față de alte persoane. 7 este secretos, nu scoți nimic de la el. Știe să păstreze secrete. Ca dovadă, fiecare a dat cu presupusul și el a acționat în secret. Dar 7 este introvertit, este foarte deștep și rezolvă la nivel intuitiv, comunicarea e mai puțină. Cu patru de 1 și trei de 2, el nu are decât acumulare. Acumulează informații, dar nu le transmite.

Cu patru de 1, vibrația lui 1, în poziția de a avea patru în diagramă, se traduce cam așa: cine se teme de mine, înseamnă că mă respectă. Cu alte cuvinte, ei trebuie să se teamă, iar el, în momentul în care îi vede pe toți că se tem, el consideră că abia atunci e respectat. Este tipul de oligarh care trăiește și se alimentează din frica oamenilor. Are și niște calități extrasenzoriale”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Steve Jobs – Spunea că „Dacă azi ar fi ultima zi din viaţa mea, aş fi fericit cu ce urmează să fac. În timp ce spunea, Steve Jobs se uita în oglindă. El îi transmitea celui din oglindă un ordin, un mesaj care trebuie să funcţioneze”

Mark Zuckerberg – Acesta spunea că se îmbrăca la fel în fiecare zi, pentru că acest lucru înseamnă o decizie mai puţin de luat.

Winston ChurchillAcesta avea un ritual foarte interesant. Se trezea în fiecare dimineaţă la 7:30, dar rămânea în pat până la ora 11:00, timp în care lua micul dejun, citea ziarul şi îşi făcea programul alături de secretara sa. Omul acesta ura să stea la birou.

Barack ObamaAcesta are un program strict de exerciţii fizice şi cardiovasculare începând cu ora 6:45, înainte de a servi micul dejun alături de familie şi de a-şi ajuta copiii să se pregătească pentru cursuri.”

Citeşte şi: HOROSCOP BANI martie 2022. Mihai Voropchievici vine cu vești bune! Zodia care va sta pe un morman de bani!