Mihai Voropchievici: „Eclipsele din 2022 aduc schimbări majore în vieţile tuturor”

Cele patru eclipse din 2022 au fost explicate sâmbătă seară de numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea Adevăruri ascunse.

08 ian. 2022, 20:30
Mihai Voropchievici: „Eclipsele din 2022 aduc schimbări majore în vieţile tuturor”

Numerologul Mihai Voropchievici, noi previziuni pentru anul 2022, de data aceasta din perspectiva celor patru eclipse. „Universul ne bagă la probe de încercări. Şi e destul de problematic cu multă mobilizare şi trebui verificat în suflet ce prostii ai spus, dacă poţi să schimbi nişte lucruri.

Eclipsele nu fac altceva decât să aducă în viaţa noastră necunoscute şi ne temem. Eclipsa vine cu un singur scop, să aducă o schimbare, pentru că evoluţia nu se poate face fără schimbări, nu ai cum să evoluezi.

Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici a citit în pietrele magice CIFRA DESTINULUI pentru fiecare zodie. Cine are noroc din belşug în acest an

Particularitatea anului 2022 e schimbarea punctelor de eclipsă. Ele sunt imaginare, dar ne dau doua coordonate.

Nodul Nord ne arată care e menirea noastră, cu ce scop am venit pe lume. Nodul Sud, diametral opus, ne spune când ne aşteaptă pedeapsa karmică, trebuie dusă.

Aceste noduri sunt două puncte care se intersectează cu lumina soarelui şi cu Luna şi ne oferă nouă provocările respective”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

„5 mai 2020 – prima schimbare a fost atunci.

În acest an, e vorba de nişte parteneriate fructuoase. În plus, ţi se poate oferi peste noaptea şansa de a câştiga. Anul acesta, cu alte cuvinte, vom face bani uşor.

Horoscop 2022 cu Mihai Voropchievici: Runele arată oportunităţi uriaşe pentru multe zodii
25 octombrie 2022 – o altă eclipsă venită cu lipsa valorii proprii.

Mihai Voropchievici: Cum afectează zodiile eclipsele din 2022

În timpul eclipselor, semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) pot avea probleme cu banii din cauza proastei gestionări, a felului nechibzuit de a cheltui peste măsură. Aşa că fiţi atenţi cum vă drămuiţi banii!

Semnele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) pot avea oportunităţi legate de noi câştiguri băneşti, dar şi în zona amoroasă.

Semnele de Apă (Rac, Scoprion, Peşti) realizează că ceea ce îşi doresc cu adevărat e acel lucru pe care şi l-au dorit de multă vreme, deci nu mai vor lucruri materiale, ci ceva sufletesc.

Semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au nevoie să-şi reorganizeze programul de lucru, dar mai bine ar fi programul total şi cel de viaţă, şi de călătorii, pentru că au nevoie. Trebuie să mediteze mai mult, pentru a putea să aducă armonia în viaţa lor”, a adăugat Mihai Voropchievici.

În afară de cele două eclipse de soare de anul acesta, vor mai fi două eclipse de Lună care vor avea loc pe 16 mai şi 8 noiembrie.