Mihai Voropchievici îţi explică dacă ai linia divorţului în palmă. La ce detalii trebuie să fii atent

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum se poate recunoaşte linia divorţului din palmă, dar şi vibraţia fiecărui număr.

24 iul. 2022, 09:52
Mihai Voropchievici îţi explică dacă ai linia divorţului în palmă. La ce detalii trebuie să fii atent

Cum arată linia divorţului din palmă, potrivit lui Mihai Voropchievici. „Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi în dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi este scris în frunte îţi este pus. Sunt lucruri care nu se schimbă”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Mihai Voropchievici, secrete din anul naşterii şi cifra care îţi influenţează destinul: „Ei sunt cei care oferă dragostea şi liniştea”
„Linia divorţului este ca un arc de cerc. Trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa”, a spus Mihai Voropchievici.

„Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener.

Numerologul Mihai Voropchievici a interpretat, tot în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, topul celor mai frecvente vise. „Mai vin la mine doamne şi domni care se înspăimântă de ceea ce au visat. (…) Sunt şi oameni care visează bani. Dacă te visezi bogat, este posibil să devii sărac. Argintul este benefic. Lingoul de aur înseamnă că vei primi ajutor de la un bărbat. Visul în care găseşti o comoară prevesteşte că vei deveni un om bogat. Punga este semn de speranţă. Moneda veche arată bani câştigaţi uşor. Una de aur înseamnă om binevoitor. Mai există ceva foarte important, atunci când visezi grămezi mici de bani, înseamnă certuri. Când visezi bancnote, înseamnă că urmează să câştigi ceva, chiar dacă e cu venit sau nu”, a zis numerologul.

Vibraţia numelui complet, cu Mihai Voropchievici: „Vă arată caracterul şi cum sunteţi voi văzuţi de ceilalţi”
Este puţin mai complicat decât cifra de destin pe care o ofeream noi. Este vibraţia totală a numelui, cu tot cu nume şi prenume. Şi ca să fie stabilit: doamnele, chiar dacă sunt căsătorite, îşi folosesc în acest calcul numele de domnişoară.

Vibraţia aceasta vine pe ce te-ai născut. Luăm şi cifrăm fiecare literă din nume şi prenume, chiar dacă aveţi două sau trei prenume, cifraţi tot. Chiar dacă cifra totală va fi mai mare, se adună şi se reduce la o singură cifră. Aceea este vibraţia numelui vostru.

Contează fantastic de mult pentru că această vibraţie, vreţi nu vreţi, vă urmăreşte toată viaţa. Vă arată drumul pe care trebuie să mergeţi, vă arată caracterul şi cum sunteţi voi văzuţi de ceilalţi. Fiecare te vede după cum te etalezi, prin ce spui, ce faci, ce ai reuşit şi ce ai rezolvat în viaţă.

Vibraţia numelui complet şi cum se calculează, cu Mihai Voropchievici

Vibraţia numelui complet 1. Talentul numărului 1 este manifestat prin independenţă. Implică originalitate, creativitate, forţă constructivă, iar 1 prin excelenţă ce poate fi? Om de acţiune. Şi atunci poate deveni un antreprenor, şef de echipă, director general sau şeful unui consorţiu sau unei unităţi mari. Dacă ai vibraţia 1, te-ai născut să fi lider.

Mihai Voropchievici, totul despre chiromanție. Cum îți interpretezi personalitatea în funcție de forma mâinilor
Vibraţia numelui complet 2. Talentul celor cu 2 se manifestă prin comunicare. Dau dovadă de multă diplomaţie, au şarm, pot lucra ca mediatori, sunt concilianţi, au suflete bune, caută întotdeauna calea cu pacea. Nu sunt adepţii războiului, a răzmeriţei. Cu vorba ajung exact la sufletul oamenilor şi ştiu să îi îndrepte. Numărul 2, în schimb, e favorizat într-un fel. Fiind atât de bun la suflet, are o multutidine de cunoştinţe, şi în cap, dar şi ca prieteni. Pentru că a făcut bine tuturor.

Vibraţia numelui complet 3. Talentul lui 3 este arta de a ţine legătura cu cei din jur, de a fi pe placul lor. Se pricep la scris, la film, la cântat, la actorie, la muzică. Sunt interpreţi extraordinari şi sunt şarmanţi. Sunt oameni care imediat trec bariera în public şi devin super-vedete. Sunt oamenii care aduc bucuria în viaţa noastră sub o formă de artă. Pot avea carieră şi în vânzări sau învăţământ, însă adevăratul lor scop este să îi motiveze pe alţii.

Vibraţia numelui complet 4. Talentul lui 4 este să creeze energie. Sunt motoarele numerologiei. Sunt perfect conectaţi cu natura în orice job care necesită precizie sau organizare. Pot fi nişte arhitecţi desăvârşiţi sau chirurgi eminenţi. Au dexteritate şi mâini de aur. Ei au meticulozitate. La el nu merge cu, hai că l-am greşit şi îl facem iar.  Când te-ai conectat cu un 4, ai cheia succesului asigurată.

Vibraţia numelui complet 5. Talentul lui 5 este spre filozofie. Cifra mediană, cea care ţine numerologia în echilibrul. Sunt nişte oratori extraordinari. Îi bat pe cei cu 3. Sunt fascinaţi de natura umană. Când un 5 are o temă despre oameni, îţi e şi drag să-l asculţi. Nici nu pleci de lângă el. Dacă nu-i acorzi atenţie, te atinge. Ştii cum te loveşte? Exact ca săgeata care e ascuţită doar într-o parte. Poate fi un profesor de mare succes. El iubeşte călătoriile. Este omul care are o mare bucurie să împărtăşească cu cei din jur. Sunt oameni foarte inteligenţi.

Vibraţia numelui complet 6. Talentul lui 6 este de a le ridica oamenilor moralul. Este un număr plăcut. Oamenii cu 6 s-au născut cu un singur scop, acela de a-i ajuta pe ceilalţi. Pot fi medici, asistenţi medicali, deci tot ce ţine de ajutor. Este cel care îşi doreşte ca lumea să fie fericită şi să aibă parte de linişte. Nu vei vedea un 6 crispat. Pot fi psihologi şi pot face orice altă meserie ce implică grija faţă de oameni. Oferă dragoste, dar au nevoie ca acest sentiment să le fie întors. Devin dependenţi.

Vibraţia numelui complet 7. Cei cu 7 sunt serioşi. De multe ori au două feţe. Ba sunt serioşi, ba glumeţi. Nu sunt bipolari, ci doar foarte raţionali. Ei au regulile lor în viaţă. Sunt pasionaţi de tot ce înseamnă spiritualitate. Se pot ocupa de antropologie, dar şi de ştiinţele oculte. Le merge mintea într-un mare fel. Au o inteligenţă sclipitoare. Inteligenţa o asociază cu intuiţia.

Vibraţia numelui complet 8. Talentul lui 8 este de a face bani. Cifra oamenilor puternici, decişi şi hotărâţi. Au noroc de bani şi afaceri. Ştiu de unde pot scoate banii. Este posibil să se fi născut într-o familie bogată. Ştiu ce să vândă şi când. Pot fi contabili, agenţi de bursă sau să lucreze în vânzări. Scopul este să fac bani şi să le dea şi altora. Ştiu să le dea altora. Dă de multe ori şi ultimul ban dacă văd că nu eşti profitor.

Vibraţia numelui complet 9. Talentul lui 9 este depistarea şi aflarea adevărului. Este cifra perfectă a Universului. Destinul lor se află în jurul cauzelor umanitare. Pot fi profesori, avocaţi sau chiar preoţi. Au muzicalitate în voce. Cei cu 9 au o voce bună. Cu vocea poţi face tratamente. Se pot orienta spre tot ce înseamnă înţelegerea necesităţilor oamenilor. Ei ştiu că atunci când nu au bani, ştiu de unde să-i aducă.

Vibraţia numelui complet 11. Calea lor este spiritualitatea. Pot deveni preoţi, astrologi sau maeştrii reiki.  Au puterea de-ai ajuta pe ceilalţi şi să-şi găsească talentul şi calea.

Vibraţia numelui complet 22. Talentul lui 22 este de a construi şi de a schimba lumea. Au idei şi ştiu să construiască indiferent dacă este în plan social, financiar sau religios. Cunosc puterea gândirii negative şi încearcă să elimine din tot şi din toate.

Vibraţia numelui complet 33. Sacrificiul suprem pentru oameni. Sunt de cinci ori 6 plus 3. Ştie să comunice cu oamenii, dar are atât de multă bunătate în slujba oamenilor. 33 de unităţi de bunătate şi dragoste pusă în slujba omului.