Mihai Voropchievici îţi spune care sunt zilele NOROCOASE ale lunii FEBRUARIE

Februarie se anunță o lună pasională, romantică, dar și o lună a analizelor și a deciziilor. Apar multe oportunități, dar lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a calculat zilele faste și cele nefaste ale lunii, ca să știți când semnați acte sau când faceți cereri în căsătorie, când vă dați demisia și când faceți investiții.

03 feb. 2015, 04:13
Mihai Voropchievici îţi spune care sunt zilele NOROCOASE ale lunii FEBRUARIE

 

Berbecul are o lună în care trebuie să se concentreze pe dialog și pe relațiile de prietenie. Este momentul să renunțe la unele dintre ele, dacă e cazul. Zilele favorabile sunt 5, 9, 16, 22 și 26. Atenție în zilele de 3, 12, 24 și 27 căci se anunță furtuni și pot avea probleme de sănătate, discuții contradictorii sau certuri cu autoritățile!

Taurul se împarte luna aceasta între familie și serviciu. Dacă au gând să-și schimbe casa sau să facă achiziții pentru aceasta, e bine să se ocupe în zilele de 7, 13, 14, 17 și 21. Comunicarea este tensionată, iar conflictele pândesc la tot pasul. Fii atent ce faci pe 4, 12 și 18 februarie pentru că nu sunt de bun augur!

Gemenii au o lună cu multe drumuri, călătorii, vizite la rude sau prieteni, dar nici ei nu stau bine la capitolul comunicare. Relațiile cu șefii sunt tensionate, dar dacă știu să-și țină gura, eforturile le vor fi răsplătite. Zilele bune pentru ei sunt 4, 17 și 19, iar zilele în care trebuie să stea în banca lor sunt 3, 15, 22 și 26.

Racii vor rezolva luna aceasta probleme financiare din trecut și le vor fi recunostute meritele și eforturile. Asta înseamnă și ceva responsabilități în plus. Pot primi bani, prime sau bunuri în zilele de 6, 18, 20 și 25. Atenție, nu faceți investiții, nu dați bani împrumut și nu cheltuți pe 10 și 24 februarie! E de rău!

Leii își fac planuri de viitor, așa că au nevoie de liniște și singurătate, ca să pună totul la punct. Și ei pot pune punct unor relații de prietenie, iar asta este benefic pentru ei. Dacă au de semnat acte pe termen lung e bine să o facă pe 13, 17 sau 19 februarie. Atenție la zilele de 5, 16 și 19, când se pot încurca acte, lucrurile sunt înțelese greșit, se încalcă promisiuni, angajamente, se aruncă cu vorbe grele!

Fecioarele au o lună în care muncesc mult și acasă și la serviciu. E timpul să se ocupe de odihnă și sănătate. Decizii bune pot lua pe 10, 14 și 22 februarie. Atenție sporită pe 5, 11 și 18, când pot recidiva probleme vechi de sănătate, pot primi diagnostice sau tratamente greșite. Ar fi bine să evite intervențiile chirurgicale în aceste zile. Și, să-și țină gura și ei pentru că pot strica totul cu o vorbă.

CITESTE MAI MULT PE REVISTA TEO