Mihai Voropchievici, top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte: Secundele care schimbă viaţa, fluturi în stomac la final de primăvară!

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care îşi găsesc iubirea adevărată imediat după Paşte.

06 mai 2024, 21:48
Mihai Voropchievici, top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte: Secundele care schimbă viaţa, fluturi în stomac la final de primăvară!

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, care sunt cele trei zodii care îşi găsesc iubirea adevărată după Paşte.

Taur

Taurul cu atât de multe evenimente în semnul lui pentru anul acesta, nu e de mirare că se numără printre zodiile care se îndrăgostesc, dar după Paște. Energia lor pasională e îndreptată spre conexiuni profunde și autentice. Într-o zi aparent obișnuită, Taurii ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima. Atunci vor simți o legătură imediată, în secunda respectivă. Această întâlnire poate fi atât de puternică, încât va surprinde și îi va surprinde pe amândoi, ducând spre o călătorie romantică, plină de aventură, iar ulterior, dacă vibrația a fost între cei doi la cote înalte, se poate lăsa chiar și cu o cerere în căsătorie, spune Mihai Voropchievici.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 mai 2024. Probleme pe Axa karmică, dar şi daruri de 5 stele. Nu turnați gaz pe foc!

Fecioara

Fecioara ar putea fi surprinsă dacă ar descoperi că dragoste adevărată vine adesea în cel mai neașteptat mod, dar tot după sărbătorile pascale. Ar putea fi vorba de un coleg de muncă cu care Fecioara a colaborat timp îndelungat sau de un prieten de mult uitat, care într-o zi de primăvară devine mai mult decât prieten. Această revelație aduce în viața Fecioarei un sentiment de căldură și o bucurie care îi va umple inima de fericire.

Horoscop rune mai 2024. Ce zodii merg pe pojghiţă subţire de gheaţă în luna lui Cireşar

Scorpionul

Scorpionul va avea și el, la fel ca celelalte zodii, parte de o poveste de dragoste fabuloasă în această primăvară. Va avea parte de o întâlnire care îi schimbă viața la 180°. S-ar putea să fie vorba de cineva care intră în viața lor cu o forță și o profunzime pe care nu le-a simțit niciodată înainte, iar această conexiune profundă și pasională îi va permite Scorpionului să-și deschidă sufletul în moduri pe care nu le-a crezut posibile, spune Mihai Voropchievici.