Mihăiţă Neşu, idolul copiilor. Fostul fotbalist, invitat de onoare la un eveniment, la Oradea

Mihai Neşu a fost invitatul de onoare al finalei fazei judeţene a Cupei României. Trofeul a fost câştigat de echipa fostului jucător al Rapidului, Zeno Bundea, FC Hidișel, care a câştigat cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Bihorul Beiuș.

03 iun. 2016, 07:32

Mihai Neşu a fost invitatul special al finalei fazei judeţene a Cupei României. Sub sloganul „Să ajutăm Fundaţia Mihai Neşu ca să fim ajutaţi”, spectatorii au donat bani la intrarea pe stadion. De asemenea, trofeul câştigat de echipa lui Zeno Bundea, FC Hidişel, i-a fost dedicat fostului stelist. „Pe final de carieră vreau să mă bucur și pot să spun că mă simt. E important, indiferent de nivelul unde joci. I-am dedicat victoria lui Mihai Neșu. Încercăm și noi să fim alături de el, să-l încurajăm și sperăm să și revină” a declarat Zeno Bundea, potrivit libertatea.ro. La meciul de la Oradea au asistat şi Ovidiu Haţegan, si Octavian Şovre, doi dintre arbitrii români care vor participa Campionatul European.

Pe 1 iunie, Neșu a fost prezent la stadion de Ziua Internaţională a Copilului. Clubul Sportiv Municipal Oradea şi Asociaţia Cavalerii Fluierului Bihor, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor, au organizat la arena ”Iuliu Bodola” un regal fotbalistic juvenil, turneu dotat cu ”Cupa 1 Iunie Micii Campioni”, o competiţie rezervată echipelor cu copii născuţi între anii 2004-2009.

380 de mici fotbalişti de la 24 de echipe, reprezentând mai multe cluburi din Bihor şi judeţele învecinate şi-au dat întâlnire la această competiţie, care a atras şi prin prezenţa, la festivitatea de premiere, a lui Mihai Neşu. De altfel, acţiunea a avut şi-un caracter caritabil, la intrarea în stadion fiind amplasate câteva urne pentru strângerea de fonduri pentru Fundaţia Mihai Neşu.

Atunci când şi-a făcut apariţia la stadion, în momentul festivităţii de premiere, toţii copii, părinţii şi oficialii s-au oprit şi l-au aplaudat îndelung pe Neşu.