Mihnea Năstase, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, se căsătorește! Primele imagini de la nuntă FOTO

Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, se însoară, sâmbătă, 4 septrembrie 2021, cu iubita lui, Corina Corolevschi, chiar în aceste momente. Cei doi au parte de o nuntă de cinci stele, cu invitați de top!

04 sept. 2021, 13:01

Mihnea Năstase, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, se căsătorește. Mihnea Năstase se însoară cu cea supranumită de presa mondenă „Prințesa Constanței”, fiica unui cunoscut afacerist de la malul mării. Mihnea Năstase și Corina Corolevschi formează un cuplu de aproximativ șase ani.

Mihnea Năstase, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, se căsătorește

Cei sunt colegi inclusiv în Parlamentul European şi au așteptat ani buni ziua potrivită pentru a face marele pas. Petrecerea marelui eveniment se ține la Clubul Diplomaților din Capitală, anunţă SpyNews. Invitații sunt prezențe importante din showbiz-ul românesc cât și din lumea politicii. Cei doi miri au parte de o apariție spectaculoasă în cea mai importantă zi din viața lor!

Acum câteva luni, Mihnea și Corina au deschis prima afacere împreună. La finele lunii mai, mezinul lui Năstase și aleasa lui au inaugurat un camping modern pe plaja de la Corbu. TeePee Corbu a fost inaugurat pe 29 mai. Cu o zi înainte, Mihnea, iubita sa, Corina, și prietenii lor, au invitat voluntarii să facă o curățenie generală în zonă, și să curețe rezervația naturală de pet-uri.

Mihnea Daniel Năstase a făcut liceul în Elveția, facultatea la Paris și masterul la Londra. În vârstă de 27 de ani, Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, ocupă un loc bun la Bruxelles. Potrivit presei, eurodeputatul PSD Cătălin Ivan l-a angajat pe tânăr în funcția de asistent.

Corina Corolevschi este o fostă campioană balcanică și multiplă campioană națională la mai multe probe de viteză și ștafetă. S-a apucat de sport la 9 ani şi s-a lăsat în 2011 în urma unei accidentări. A fost campioană balcanică la ştafeta de 4×100 metri, dublă campioană naţională la 60 metri, campioană naţională la 200 metri şi campioană naţională cu ştafeta.