Mii de oameni, coadă pentru alimente în Texas. Au fost distribuiți 7.280 de curcani familiilor

Mii de oameni au stat la coadă pentru a primi alimente în Dallas, Texas, în acest weekend. Organizatorii au spus că pandemia Covid-19 a dus la creşterea numărului celor care au nevoie de hrană. Au fost distribuiți 7.280 de curcani familiilor, potrivit purtătorului de cuvânt Anna Kurian.

16 nov. 2020, 23:10

Mii de oameni, coadă pentru alimente în Texas.

North Texas Food Bank (NTFB) a distribuit sâmbătă peste 600.000 de kilograme de alimente pentru aproximativ 25.000 de persoane, a declarat Kurian pentru CNN.

Fotografiile postate de NTFB arată mii de mașini care aşteaptă pentru cămara mobilă Drive-Thru a NTFB la Fair Park. Kurian a spus că nevoia de hrană „a crescut cu siguranță” odată cu pandemia, Texasul devenind săptămâna trecută primul stat american care a raportat 1 milion de cazuri de coronavirus. „Patruzeci la sută dintre oamenii care vin aici fac acest lucru pentru prima dată„, a specificat Kurian.

Citeşte şi: O adolescentă de 17 ani din Texas a fost desemnată femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Câţi centimetri măsoară un picior

Mii de oameni, coadă pentru alimente în Texas

Suntem binecuvântaţi, pentru că ne străduim cu toţii. Şi apreciez că North Texas ne-a ajutat. Este cu adevărat uimitor și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să intru la coadă în această dimineață„, a declarat Samantha Woods, rezident în Dallas.

Într-o altă mașină, o femeie a spus că se luptă să supravieţuiască: „Nu lucrez din decembrie. Nu găsesc un loc de muncă, mi-au întrerupt șomajul. Mă ajută enorm acest gest„.

Mii de oameni au stat la coadă în Texas, pentru a primi alimente

Președintele NTFB, Trisha Cunningham, a declarat că este mândră de echipa ei și de comunitate „pentru că le-a oferit puțină speranță și grijă în aceste vremuri extraordinare”.

A fost destul de umilitor să vezi atât de mulți oameni care au nevoie de hrană”, a declarat ea pentru CNN.

NTFB are mai multe evenimente de cămară mobilă programate pe parcursul săptămânii.