Mii de români descarcă zilnic antivirusul gratuit de la Bitdefender

Aproape 5.000 de români descarcă zilnic aplicația Bitdefender Antivirus Free Edition, software-ul de securitate destinat utilizatorilor rezidențiali fără nici un fel de cost, a declarat Alexandru Bălan, Product Manager la Bitdefender.

24 nov. 2011, 11:18
Mii de români descarcă zilnic antivirusul gratuit de la Bitdefender

Până la sfârșitul acestui an, compania estimează că o sa fie peste 100.000 de descărcări, iar rata celor care vor trece la varianta customizabilă, contra cost, ar putea fi de 2 – 5%.

Aplicația este disponibilă gratuit doar pentru români, dar compania ar putea să lanseze produsul și pe anumite piețe pe care ar vrea să intre în fortă.

Bitdefender Antivirus Free Edition va funcţiona complet autonom, fără să încarce utilizatorul cu mesaje inutile și fără să aibă nevoie de confirmări, luând de unul singur deciziile optime pentru securitatea calculatorului

„Utilizatorul nu va simți niciodată prezența antivirusului, iar activitățile sale curente pe computer nu vor fi stânjenite în nici un fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor funcționa perfect, fără întreruperi cauzate de soluția de securitate”, afirmă Alexandru Bălan.

Antivirusul se actualizează periodic în funcție de evoluția bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecție permanentă chiar și împotriva celor mai recente pericole informatice.

Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows și este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limbă română.