Mijloacele de transport ale RATB au întârziat în 2016 o mie de ore

Mijloacele de transport în comun ale RATB au întârziat în 2016 o mie de ore. Principala vină pentru întârzieri o au şoferii care parchează neregulamentar pe străzile Capitalei. 

09 dec. 2016, 14:58
Mijloacele de transport ale RATB au întârziat în 2016 o mie de ore

Din cauza lor, calatorii asteapta in statii de 2, 3 ori mai mult decat ar fi normal, potrivit stiri.tvr.ro cand nu parcheaza pe aceasta banda, multi soferi de autoturisme se cred egali in drepturi cu cei care conduc autobuze. Si folosesc banda speciala dupa bunul plac.

Circulaţia pe patru linii de tramvai din Capitală, blocată din cauza unui şofer

Circulaţia a fost dată peste cap în centrul Capitalei de un şofer care a parcat pe linia de tramvai. Bărbatul a plecat de langa maşină fără să observe că una dintre roţi a rămas exact pe linie. S-a întâmplat în apropierea spitalului Colţea, într-un nod important al RATB. Tramvaiele nu au mai putut înainta. Poliţiştii au solicitat o platformă pentru a ridica maşina, iar şoferul s-a ales acum cu dosar penal. Detalii, aici.

Asa se face ca din cauza indisciplinei conducatorilor auto, RATB a acumulat intarzieri record in primele noua luni ale anului.

Calculele facute de expertii unui site international de monitorizare a traficului arata ca in Bucuresti, blocajele prelungesc cu peste 50 de minute durata deplasarilor zilnice cu masina.

Potrivit unor statistici, anul trecut in Capitala erau inmatriculate aproape 1.200.000 de masini. Ceea ce inseamna aproape 455 de autovehicule la mia de locuitori. Dublu fata de media din restul tarii.

ATENŢIE! Iarna se dublează numărul furturilor în mijloacele de transport în comun. Cum acţionează hoţii din buzunare