Mike Tyson dezvăluie de ce a ajuns în scaun cu rotile. Pugilistul are probleme de sănătate care îi îngreunează deplasarea GALERIE FOTO

Fostul boxeur Mike Tyson, multiplu campion mondial la categoria grea, a fost filmat la jumătatea lunii august deplasându-se într-un scaun cu rotile, iar la o lună de la acel episod a dezvăluit că are probleme de sănătate care îi declanşează crize puternice, ce aproape îl paralizează.

19 sept. 2022, 23:03

”Am sciatica de mai mult timp, se declanșează. Iar atunci când se declanşează, nu pot nici măcar să vorbesc”, a spus Mike Tyson, citat de The Sun. Mike Tyson a fost surprins deplasându-se cu greutate și în această lună, pe străzile din New York, moment vizibil în galeria foto.

În afara celor cu sciatica, Mike Tyson a transmis că nu se mai confruntă cu alte probleme de sănătate.

”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că este singura problemă de sănătate pe care o am. Mă simt foarte bine acum. Toată lumea din casa mea este binecuvântată şi suntem toţi foarte recunoscători pentru tot ceea ce avem”, a spus Mike Tyson, potrivit Digi Sport.

Tyson nu are doar probleme de sănătate, ci şi de business. Fostul campion a acuzat producătorul serialului „Mike” care va fi difuzat pe platforma Hulu că i-a „furat” povestea vieţii sale şi a comparat platforma cu o „piaţă de sclavi”.

Citeşte şi: Primele declaraţii ale lui Tanczos Barna după ce a îngenunchiat la intonarea imnului secuiesc: „Susţinerea unei echipe sportive nu este incompatibilă cu nicio altă calitate, nu e ilegal şi nici imoral”

Noua serie dramatică „Mike” va apărea pe 25 august pe Hulu şi retrasează viaţa boxerului din copilăria sa până la marile succese din ring şi la condamnarea sa pentru viol în 1992, scrie Agerpres.

„Ei mi-au furat povestea vieţii mele şi nu m-au plătit”, a spus Mike Tyson pe contul său de Instagram. „Hulu este echivalentul în streaming al unei pieţe de sclavi”, a adăugat el.

Platforma, disponibilă doar în Statele Unite, este deţinută în majoritate de Disney.

Unul din cele opt episoade ale serialului se va concentra pe Desiree Washington, adoptând punctul de vedere al fostului manechin, care, la 18 ani, îl acuza pe Mike Tyson de viol în 1991. Fostul campion mondial al greilor a fost condamnat un an mai târziu şi a petrecut trei ani în închisoare.

Steven Rogers, creatorul şi scenaristul lui „Mike” a spus că nu „a putut discuta” cu Tyson, întrucât un alt proiect dispunea deja de „drepturi” pentru povestea vieţii sale.

Citeşte şi: FOTO. Situație revoltătoare: hocheiștii de la echipa Armatei Române au intonat imnul așa-zisului ținut secuiesc, după ce au pierdut cu 5-0