Mike Tyson nu-i dă nicio şansă în MECIUL SECOLULUI. „Va fi UCIS în ring!”

Mike Tyson a declarat că irlandezul Conor McGregor nu are șanse mari să reziste împotriva americanului Floyd Mayweather în lupta de pe 26 august de la Las Vegas.

25 iul. 2017, 13:51
Mike Tyson nu-i dă nicio şansă în MECIUL SECOLULUI. „Va fi UCIS în ring!”

Mike Tyson a comentat faptul că McGregor nu are stipulat în contract faptul că ar putea să se folosească de loviturile din artele marţiale mixte (MMA) în lupta cu Myweather.

„McGregor va fi ucis în ring, nu are nicio șansă. M-am supărat pentru că am crezut că vor folosi regulile MMA pe ringul de box pentru că asta este tot ce așteaptă lumea: poate boxerul să-l învingă pe tipul de la MMA? McGregor s-a pus într-o poziție în care va fi făcut knock-out pentru că tipul ăsta, Mayweather, asta a făcut toată viața încă de când a fost copil. McGregor nu poate să lovească și nici nu o să aibă noroc”, a spus fostul pugilist.

„McGregor s-a luat după cele mai mari reguli pentru fraieri din istoria boxului”, a fost concluzia lui Tyson

Potrivit observatorilor, lupta dintre Mayweather şi McGregor ar putea genera aproape un miliard de dolari din reţete tv şi publicitate. Preţul pentru vizionarea meciului în sistemul „pay per view” a fost fixat la 89,99 dolari de Showtime, postul de televiziune care va transmite meciul în Statele Unite. Mayweather are deja asigurată suma de 100 milioane dolari în urma meciului cu McGregor, care ar putea creşte până la 400 milioane dolari, după împărţirea banilor rezultaţi din reţetele tv. McGregor are asigurată la rândul său suma minimă de 25 milioane dolari şi poate spera să încaseze până la 125 milioane dolari.