Mila Kunis şi Ashton Kutcher s-au căsătorit? Vezi cum au fost surprinşi cei doi actori recent

Actorii Mila Kunis şi Ashton Kutcher, care sunt părinţii unei fetiţe în vârstă de două luni, s-ar fi căsătorit recent, în secret, potrivit presei americane, care scrie că artista a fost văzută la un meci de baschet purtând ceea ce pare a fi o verighetă.

23 dec. 2014, 16:51
Mila Kunis şi Ashton Kutcher s-au căsătorit? Vezi cum au fost surprinşi cei doi actori recent

Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani, şi Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, s-au logodit în urmă cu aproape un an, iar, pe 30 septembrie, au devenit părinţii unei fetiţe, Wyatt Isabelle. Cei doi au fost văzuţi vineri asistând la un meci de baschet în Los Angeles, iar presa de peste ocean a remarcat că actriţa purta, pe lângă inelul de logodnă, şi un altul, care părea a fi o verighetă. Potrivit Mediafax, în schimb, Ashton Kutcher nu purta verighetă la meciul de vineri.

Reprezentanţii Milei Kunis nu au răspuns solicitărilor presei de a confirma sau infirma informaţia privind căsătoria.

Mila Kunis a declarat recent pentru revista W că doreşte ca nunta sa cu Ashton Kutcher să fie un eveniment privat.

Actorul Ashton Kutcher şi logodnica sa, Mila Kunis, au devenit părinţi în luna octombrie.

O sursă apropiată cuplului a declarat că cei doi actori sunt în culmea fericirii după ce Mila Kunis, a născut o fetiţă perfect sănătoasă la un spital din Los Angeles. Aceeaşi sursă afirmă că Mila Kunis a fost dusă direct în sala de naşteri după ce a ajuns la clinică alături de logodnicul ei.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului „Anii ’70/ That ’70s Show”, au confirmat logodna lor în luna februarie 2014. Cei doi au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.