O actriţă dragă românilor a murit. A jucat în peste 30 de telenovele

Actrița Mila Moreira a murit, luni, la Spitalul Copa Star din Rio de Janeiro, la vârsta de 72 de ani. Cauza decesului vedetei nu a fost dezvăluită.

07 dec. 2021, 11:38
O actriţă dragă românilor a murit. A jucat în peste 30 de telenovele

Doliu în lumea filmului. Actrița Marilda Moreira da Silva, cunoscută drept Mila Moreira, a murit, luni, la Spitalul Copa Star din Rio de Janeiro, la vârsta de 72 de ani. Cauza decesului vedetei nu a fost dezvăluită, informează Agência Brasil.

Mila a început să lucreze ca model în anii ’60. În anii 70, a fost jurat în cadrul show-ului de televiziune “Chacrinha”. Actrița Marilda Moreira da Silva, cunoscută drept Mila Moreira avea 72 de ani și a fost internată la Spitalul Copa Star, din Copacabana. Cauza morții nu a fost dezvăluită.

Paul Lăzărescu a murit. Mesaj emoţionant pe Facebook: „Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău, dragă tata!”

Într-un interviu pentru Video Show, Mila a dezvăluit că s-a confruntat cu prejudecăți în timpul participării sale la Marrom Glacé: „La vremea aceea, nu era obișnuit să ai un model care făcea televiziune, așa că, desigur, inițial au existat prejudecăți”.

A murit Lucian Chelu. Trubadurul din Parcul Libertății din Oradea suferea de o boală gravă

A fost unul dintre primele modele care a migrat din lumea modei la telenovele. În 1979 a lucrat la prima sa telenovela: Marrom Glacê, de Cassiano Gabus Mendes, la Rede Globo. A participat la peste 30 de telenovele și miniseriale pentru televiziune, iar în cinema, a lucrat în șase producții.

Mila Moreira a fost căsătorită de patru ori. Primul ei soț a fost designerul Hans Donner. Apoi, vedeta a mai fost măritată cu actorii Luis Gustavo, Gracindo Junior și Eduardo Conde.

 


loading...
Partenerii noștri