Miley Cyrus a fost surprinsă pe stradă într-o ţinută sexy

Miley Cyrus a fost surpinsă zilele trecute de paparazzi în timp ce cobora dintr-o maşină, fiind îmbrăcată sumar, într-o ţinută sexy. Ea şi-a lăsat forma fundului la vedere, din cauza pantalonilor extrem de scurţi şi de ridicaţi.

05 feb. 2013, 16:18

Actriţa a arătat mai multă piele decât era cazul, fiind îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurţi cu talia înaltă şi o bluză, cu vedere la buric. Ea şi-a completat ţinuta cu o pereche de ghete.

Fotografii au surprins-o pe vedetă în timp ce se îndrepta spre casa unui prieten din Los Angeles, în cursul zilei de luni, potrivit The Sun.

Săptămâna trecută, Miley a pozat pentru coperta revistei Cosmopolitan, unde a vorbit despre cât de sexy este logodnicul ei, Liam Hemsworth. Cu toate acestea, tânăra postează pe Twitter fotografii în care este cu un alt bărbat în patul ei, fie el şi de carton.

Actriţei Miley Cyrus, cunoscută pentru serialul Hannah Montana, îi place să trăiască la extrem. În preajma Sărbătorilor, Miley s-a arătat încântată de cadoul primit de la Moş Crăciun, o păpuşă gonflabilă. Chiar mai mult, ea a declarat că doarme cu animalele de companie în coteţul acestora.