Miley Cyrus a văzut moartea cu ochii! Avionul în care se afla cântăreața a fost lovit de fulger VIDEO

Aeronava care o transporta pe Miley Cyrus la un concert în apropiere de Asuncion, capitala Paraguay, a fost forţată să facă o aterizare de urgenţă după ce a fost lovită de un fulger.

24 mart. 2022, 12:33
Miley Cyrus a văzut moartea cu ochii! Avionul în care se afla cântăreața a fost lovit de fulger VIDEO
Miley Cyrus a văzut moartea cu ochii! Avionul în care se afla cântăreața a fost lovit de fulger

Miley Cyrus a văzut moartea cu ochii! Artista și prietenii care o însoțeau au trecut prin spaima vieții lor. Aflați în avionul privat al cântăreței pop, cu toții s-au temut că nu mai ies vii din călătoria între Bogota (Columbia) și Asuncion (Paraguay), după ce aeronava a fost trăsnită de fulger!

Miley Cyrus a văzut moartea cu ochii! Avionul în care se afla cântăreața a fost lovit de fulger

„Pentru fanii mei şi pentru toţi cei îngrijoraţi după ce au auzit de zborul meu către Asuncion. Avionul nostru a fost surprins de o furtună puternică şi neaşteptată şi a fost lovit de fulger”, a scris cântăreaţa pe Twitter. Mesajul ei a inclus o înregistrare din interiorul aeronavei, pe hubloul căreia se pot vedea fulgerele din exterior!

Sora lui Miley Cyrus, Brandi, și ea aflată la bord, a povestit clipele teribile: „O să încerc să nu fiu dramatică, dar aproape am murit. De abia am aterizat, nici nu știu unde, la peste 300 de kilometri de unde ar fi trebuit să ajungem, după ce avionul a fost lovit de fulger”.

Clipe de groază în avionul „tricolorilor”! „Era fum peste tot, personalul aeronavei a intrat în panică!”

O zi mai târziu, Miley Cyrus a confirmat vestea pe pagina ei de Instagram, acolo unde a și pus câteva secunde de imagini din timpul furtunii și o poză cu locul în care a lovit fulgerul. „Avionul nostru a fost prins într-o furtună neașteptată și a fost trăsnit de fulger. Grupul meu, trupa, prietenii și membrii familiei care călătoreau cu mine sunt în siguranță după aterizarea de urgență. Din păcate, nu am putut zbura în Paraguay”, a scris Miley Cyrus pe Instagram.