Miley Cyrus ar urma să susţină următorul concert complet goală

La un viitor concert Miley Cyrus ar urma să apară complet goală, la fel ca grupul de acompaniament și ...public. Cel puțin așa a anunțat miercuri, pe Instagram, Wayne Coyne, solistul și liderul grupului Flaming Lips, cu care cântăreața a înregistrat cel mai recent album al său, "Miley Cyrus and Her Dead Petz".

15 oct. 2015, 10:08
Miley Cyrus ar urma să susţină următorul concert complet goală

Grupul va urca pe scenă alături de artistă, tot fără haine, la fel ca spectatorii.

Miley Cyrus intenționează să susțină un întreg concert în care ea, grupul (adică noi) și publicul să fie COMPLET goi și cu lapte (în fine, ceva alb care seamănă cu laptele) care va fi împrăștiat din toate părțile„, a scris Wayne Coyne pe contul său de pe rețeaua Instagram, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Miley Cyrus, încă un gest EXCENTRIC. Uite cum a putut să se pozeze FOTO

Muzicianul de 54 de ani a precizat că la baza acestei inițiative este una din noile piese ale cântăreței, intitulată „Milky, Milky, Milky”.

La realizarea videoclipului vor fi folosite imagini din concert. Nu a fost anunțată data concertului, însă se pare că va fi unul din cele șase spectacole ale turneului pe care Miley Cyrus îl întreprinde cu grupul Flaming Lips începând din data de 19 noiembrie.

Citeşte şi  MTV Video Music Awards 2015: Cele mai EXCENTRICE ŢINUTE purtate de artiste. Miley Cyrus a venit aproape GOALĂ