Miley Cyrus, în pat cu Harry Styles, de la One Direction FOTO

Deşi este logodită cu Liam Hemsworth, Miley Cyrus nu are nicio jenă să îşi posteze pe Twitter fotografii cu un alt bărbat în patul ei.

10 ian. 2013, 21:24
Miley Cyrus, în pat cu Harry Styles, de la One Direction FOTO

Miley Cyrus nu mai este demult fetiţa inocentă pe care toţi copiii o urmăreau în serialul Hannah Montana. Deşi s-a logodit recent cu Liam Hemsworth, blonda, care în ultima vreme şi-a schimbat radical look-ul, nu a avut nicio reţinere să posteze pe Twitter o poză în care apare în pat cu Harry Styles, de la One Direction, şi o alta în care apare şi sora ei, Noah, în vârstă de 13 ani. Şi asta la doar câteva ore după ce cântăreţul s-a despărţit de Taylor Swift.

CITEŞTE ŞI: Miley Cyrus de la fetiţa inocentă din „Hannah Montana”, la diva care îşi arată sânii pe scenă FOTO

Totuşi, logodnicul lui Miley nu are de ce să-şi facă griji, pentru că în pat cu cântăreaţa se afla doar un panou în mărime naturală cu Harry.

În plus, Miley Cyrus a ţinut să sublinieze că nu are vreo pasiune ascunsă pentru Harry. „În niciun caz nu mă interesează Harry. Fără supărare, dar sunt logodită şi fericită”, a precizat cântăreaţa, adăugând că sora ei mai mică este singura membră a familiei care este atrasă de cântăreţ.