Miley Cyrus s-a despărţit de logodnicul ei, Liam Hemsworth

Deşi Miley Cyrus a insistat recent că nu s-a despărţit de logodnicul ei, actorul Liam Hemsworth, se pare că cei doi nu mai sunt împreună.

13 mart. 2013, 15:58
Miley Cyrus s-a despărţit de logodnicul ei, Liam Hemsworth

Tinerii actori au decis să pună capăt relaţiei lor, au declarat prietenii lui Liam pentru ziarul New York Post.

Liam se află în prezent în Australia, unde îşi petrece timpul cu familia sa, inclusiv cu mama lui, cu care a fost fotografiat miercuri la cumpărături.

Trebuia să plece din Los Angeles şi să îşi petreacă ceva timp cu fratele şi cu prietenii. Miley şi Liam nu mai sunt împreună. S-a terminat. Ei îi place la nebunie să petreacă şi poate fi destul de sălbatică. A devenit o problemă pentru el”, mai spune sursa pentru ziarul american.

Altă sursă a declarat, însă, că cei doi s-au despărţit întrucât Miley era îngrijorată că Liam se uită după alte femei.”S-au mai despărţit şi înainte, s-au despărţit şi acum. Ea suspecta că el se uită după alte femei. Deşi ea insistă că sunt încă împreună, ei s-au despărţit, de fapt”.

Iniţial, se spunea că Liam a plecat în Australia pentru a sta o perioadă departe de Miley, deşi sunt încă împreună. „Miley este supărată pe Liam. Şi-a scos inelul de logodnă pentru a-l înnebuni„, a spus o sursă săptămâna trecută.

Liam, împreună cu mama lui, în Australia