Miliardar român celebru, ameninţat de fosta iubită cu dezvăluiri şocante. „Pentru ultima oară am fost proastă”

Adele Chirică îl acuză pe miliardarul Nicolae Sota că nu vrea să îi plătească pensie alimentară copilului lor, Davis, care suferă de Sindromul Dravet.

25 nov. 2019, 15:12
Miliardar român celebru, ameninţat de fosta iubită cu dezvăluiri şocante. „Pentru ultima oară am fost proastă”

Adela Chirică se luptă cu Nicolae Sota în instanță pentru cuantumul pensiei alimentare. Adele Chirică a postat un mesaj dur la adresa miliardarului după termenul de vineri, 22 noiembire: „Voi ieși și eu, după mult timp de tăcere, cu dezvăluiri”.

Un celebru MILIARDAR de la noi a pierdut procesul cu fosta iubită. Va plăti lunar o pensie alimentară de 1.000 DE EURO

„Astăzi ne-am judecat. Pentru ultima oară… în dosarul ordonanței de început în luna iunie. Decizia s-a amânat pentru luni. Tot luni, voi ieși și eu, după mult timp de tăcere, în presă cu dezvăluiri. De ce am tăcut până acum, când deși am câștigat ordonanța EXECUTORIE, nu am mai primit bani, cum am fost de bună voie să fac testele de paternitate care au dovedit că el este tatăl biologic al copilului, cum am fost „șantajată”… toate astea vor apărea de luni în toată presa.

Pentru ultima oară am fost proastă și am sperat că vom putea rezolva totul pe cale amiabilă și că testele de paternitate l-au sensibilizat și ne dorim amândoi binele copilului NOSTRU! In decembrie este ziua lui Davis Nicolas și vin sărbătorile.

Acest copil merită să fie fericit de ziua lui și să vină Moșul și la el.

Așa că de luni… începe lupta”, a scris Adele Chirică.