Miliardarul american Donald Trump: Îl voi SPERIA pe Papa Francisc

În cadrul unui interviu la CNN, miliardarul american Donald Trump a fost întrebat de către realizatorul emisiunii ce i-ar spune Papei Francisc dacă se va întâlni cu el cu ocazia vizitei Suveranului Pontif în SUA, în septembrie. Răspunsul omului de afaceri a fost uluitor.

20 aug. 2015, 17:14
Miliardarul american Donald Trump: Îl voi SPERIA pe Papa Francisc

Donald Trump i-a mărturisit lui Chris Cuomo, gazda emisiunii, că el este protestant, dar cu toate acestea, crede că Papa Francisc este „un tip de treabă” pentru că devine din ce în ce mai mult foarte „politic”.

Întrebat de Cuomo ce va spune dacă Papa va condamna capitalismul ca fiind „toxic” şi „corupt”, mogulul imobiliarelor, candidat republican în cursa pentru Casa Albă, a dat un răspuns uluitor: „Îi voi spune: ISIS vrea să pună mâna pe tine. ISIS vrea să vină şi să ocupe Vaticanul. Acesta este măreţul său vis (…) Am să-l sperii pe Papă. Lui nu îi este frică decât decât de Dumnezeu. Sau, cel puţin, aşa cred.”

Citeşte şi Doi jurnalişti au demonstrat cum se intră în ISIS. „M-a întrebat dacă vreau să tai capul cuiva…”

Miliardarul american a încheiat dialogul despre Suveranul Pontif spunând: „Am mult respect pentru Papă. Îmi place, pare să fie un tip de treabă… Îmi place”.