Miliardarul Richard Branson s-a transformat în minge de bowling umană VIDEO

Sir Richard Branson, unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din lume, s-a transformat într-o minge de bowling umană la un meci de bowling.

18 apr. 2015, 07:58
Miliardarul Richard Branson s-a transformat în minge de bowling umană VIDEO

Excentricul miliardar Richard Branson, fondatorul Virgin Group, a acceptat provocarea uneia dintre mascote şi s-a transformat în minge umană de bowling.

În pauză, Branson, în vârstă de 68 de ani, a acceptat provocarea mascotei celor de la Chicago Bulls, spre distracția spectatorilor. S-a așezat pe un dispozitiv cu roţi, cu care a fost aruncat în nişte popice uriaşe şi nu a vrut să îşi pună casca de protecţie.

Citeşte şi Un miliardar şi-a comandat un „palat zburător” de 600 de milioane de euro VIDEO

Proprietarul companiei Virgin Atlantic, a urmărit, miercuri seară, partida de baschet dintre Chicago Bulls şi Atlanta Hawks din tribune. În pauză, omul de a afaceri în vârstă de 68 de ani a acceptat provocarea mascotei de la Chicago Bulls de a se transforma într-o bilă de bowling umană, spre distracția spectatorilor şi a fost aruncat, dintr-un dispozitiv special, în nişte popice uriaşe.

Richard Branson are un consorţiu de 400 de companii şi o avere care se ridică la peste 4 miliarde de dolari.  consorţiu format din 400 de companii.