Milionar penal, petrecere de pomină chiar în Palatul de Justiţie

Judecat în mai multe dosare, Beniamin Rus a sărbătorit 25 de ani de la înfiinţarea firmei pe care o conduce cu un chef la Palatul de Justiţie.

21 mart. 2016, 15:21
Milionar penal, petrecere de pomină chiar în Palatul de Justiţie
Firma Selina a marcat 25 de ani de existenţă chiar în Palatul de Justiţie, la eveniment luând parte judecători din cadrul Tribunalului Bihor, instanţă la care Beniamin Rus, nimeni altul decât patronul Selina, este judecat într-un dosar de corupţie, şi tot la aceeaşi instanţă se judecă dosarul de insolvenţă al firmei Selina.
 
Este vorba despre preşedinta Carmen Domocoş şi judecătorul Cristian Monenci, acesta din urmă fiind chiar judecătorul sindic în dosarul de insolvenţă al firmei Selina.
 
„Am fost prezent la eveniment doar în prima parte, cea în care au fost prezentate lucrările, la recepţia tehnică practic şi am asistat la discursul doamnei preşedinte”, a explicat judecătorul.
 
Întrebat despre implicarea sa în dosarul de insolvenţă al societăţii, judecătorul Monenci a precizat: „Da, sunt judecător sindic la Selina, de asta am şi refuzat să susţin eu discursul la recepţie”.