MILIONAR PRĂDAT ÎN ROMÂNIA. Incredibil mod de operare al tâlharilor. Hoţii au acţionat la pont

Noaptea trecută hoții l-au prădat pe milionarul italian Joshua Castellano, cunoscut și ca fostul socru al cântăreței Antonia, actuala iubită a lui Alex Velea. Hoții se pare că au acționat la pont, însă anchetatorii cred că îi vor identifica rapid.

24 dec. 2018, 06:59
MILIONAR PRĂDAT ÎN ROMÂNIA. Incredibil mod de operare al tâlharilor. Hoţii au acţionat la pont

Poliția Capitalei a făcut precizări despre furtul din casa lui Joshua Castellano și transmite că milionarului i s-au furat bijuterii și ceasuri, aflate într-o casetă de valori.

Citeşte şi Antonia s-a pozat topless, iar imaginile au scăpat pe internet FOTO

„În această dimineață, prin apel 112, un bărbat domiciliat pe raza sectorului 2 a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o casetă de valori, ce conținea bijuterii și ceasuri. La acest moment se efectuează cercetarea la fața locului. Cazul a fost preluat de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în colaborare cu Serviciul Investigații Criminale al sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și tragerea lor la răspunderea penală, precum și pentru recuperarea prejudiciului”, a transmis Poliția Capitalei.

Hoții au acționat la pont, cred anchetatorii, deoarece i-au furat milionarului doar caseta cu bijuterii. Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, hoții ar fi sustras bijuterii, ceasuri și bani cash de peste un milion de euro!