Fetiţa-milionară are gusturi scumpe, pretenţii de şefă şi… mulţi pantofi. „Uneori o IA RAZNA”

Are 6 ani şi este deja milionară. Isabella, o fetiţă din Statele Unite, a câştigat o uriaşă avere după ce a participat la mai multe competiţii de Miss destinate copiilor.

15 apr. 2013, 09:52

Isabella Barrett are 6 ani şi a ajuns în rândul milionarilor în doar câţiva ani. Micuţa a intrat în atenţia presei după ce a câştigat mai multe concursuri de Miss destinate copiilor. Ea are acum propria linie vestimentară, o alta de bijuterii şi apare frecvent în diferite emisiuni televizate. A dat nenumărate interviuri şi … a mers mai departe cu afacerea ei.

Micuţa a apărut în emisiunea „Toddlers and Tiaras”, iar de aici până la contracte exclusive de modeling şi lansarea propriei linii vestimentare şi de bijuterii a fost doar un pas. Copila a prins deja gustul banilor. Isabella are peste 60 de perechi de pantofi de firmă, rochii de zeci de mii de dolari făcute la comandă şi colecţii întregi de bijuterii.

Ea a prins deja gustul banilor şi a devenit mai conştientă de propria ei personalitate. A vorbit mai pe larg despre pretenţiile şi gusturile ei pentru lucruri scumpe. Despre toate acestea a povestit publicaţiei Daily Mirror.

Isabella are peste 60 de perechi de pantofi de firmă, rochii de zeci de mii de dolari făcute la comandă şi colecţii întregi de bijuterii. Şi asta nu e totul.

Îmi place să fiu şefă

Micuţa trăieşte precum milionarii. Ea nu acceptă să stea decât în hoteluri de 5 stele, iar meniul de la restaurant  trebuie neapărat să conţină homar.

Modul de viaţă al Isabelei este unul costisitor. Totuşi, fetiţa merită din plin răsfăţul, agenda ei zilnică este una extrem de încărcată. „Merg la şcoală, în tabăra de dans, la modeling. Fac multe lucruri. Merg la gimnastică„, s-a confesat Isabella. Dar ea a dezvăluit că activitatea ei preferată este să participe la concursuri de „Miss”.

„Ce-i rău în a fi milionar? Sunt un superstar, am propria mea linie de bijuterii şi chiar îmi place să fiu şefă. Nu pierd niciodată, mai ales în concursurile de Miss”, s-a lăudat fetiţa, sigură pe sine. Ea a mai mărturisit că „cel mai mult şi mai mult” îi plac pantofii. „Am peste 60 de perechi”, a spus ea.

Citeşte şi: Are doar şase ani şi este MILIONARĂ. Vezi ce afacere de succes conduce fetiţa

Să nu ajungă ca Britney Spears

Mama ei, Susanna Barrett (39 de ani), care o ajută în afaceri şi a fost cea care a dus-o prima oară la un concurs de frumuseţe pentru copii, s-a arătat oarecum îngrijorată de evoluţia ficei ei. „Vedeţi ce se întâmplă cu copiii-vedete, ca Britney Spears, iar eu nu îmi doresc să se întâmple la fel şi cu fiica mea… Totuşi, ei chiar îi plac lucrurile frumoase şi noi trebuie să i le oferim”,a  spus Susanna.

Mama fetiţei a povestit cum îi place fiicei ei să fie servită la hotel, când pleacă amândouă în turnee, la concursuri de frumuseţe. La hotel, îi place să fie servită de chelneri ca un om mare. „Uneori o ia razna. Odată a comandat un meniu de 2.200 de dolari. Să nu credeţi că erau doar cheeseburgeri şi cartofi prăjiţi. Nu! Era cel mai rafinat meniu, cu file mignon şi homari. Ştiu că pare pompos, dar pentru noi este amuzant şi face parte din personalitatea ei”, a mai spus Susanna.