Milionari români, la nunta anului în India

Peste 15 mii de invitaţi au sărbătorit nunta nepotului magnatului indian Laddha Kumar. Petrecerea a avut loc într-un palat imens, iar fachiri, elefanţi, păuni dar şi cele mai fine băuturi şi rafinate bucate i-au bucurat pe participanţi. Printre invitaţi s-au numărat şi zece milionari români.

01 dec. 2016, 11:27
Milionari români, la nunta anului în India

Crema bogaţilor de la noi participă, zilele acestea, la o mega-petrecere oferită de magnatul indian Laddha Kumar. Nepotul său s.a căsătorit, iar afaceristul a închiriat cel mai mare palat din India şi şi-a invitat toţi prietenii. Mai bine de 15.000 de invitati petrec trei zile şi trei nopţi, iar printre ei se numără şi 10 milionari români.

Printre aceştia se numără Silvana şi Pepe Berciu, patronii clubului „Loft”, „Milionareasa” Alexandra Ghinea, careia i se mai spune si „Lexy”,  fiica proprietarului reţelei magazinelor „Nic” din Bucureşti ori Mădălina Popescu, zisă şi „Mădălina de la Miami”, după relaţia pe care a avut-o în trecut cu noul preşedinte al SUA, Donald Trump.

Miliardarul indian este considerat chiar „fratele milionăresei Lexy”, cu care a petrecut în multe locaţii exclusiviste de la noi ori din SUA, scrie Cancan.

Petrecerea este animată de muzică aleasă şi meniuri exclusiviste. Magnatul indian a adus chiar şi mai mulţi meşteşugari, care confecţionează pe loc bijuterii din metale şi pietre preţioase pentru invitaţi.

Locaţia exclusivistă, construită în urmă cu aproape 200 de ani pe terenurile de vânătoare ale maharajahilor, este unul din cele mai luxoase hoteluri din întreaga Indie. De la ferestrele apartamentelor de lux se pot vedea grădinile şi un lac impresionant, dar şi animalele exotice care populează zona.