Milionarii României trebuie să îşi ducă Bentley-urile în service. Limuzinele riscă să ia foc

Bentley recheamă în service zeci de automobile vândute în ţara noastră. Unele maşini prezintă defecţiuni la baterie iar, în cazuri extreme, se pot produce chiar şi incendii. Afectaţi de decizia renumitului producător de maşini sunt oameni celebri precum Dan Diaconescu, Irinel Columbeanu sau Călin Popescu Tăriceanu.

03 dec. 2015, 07:35
Milionarii României trebuie să îşi ducă Bentley-urile în service. Limuzinele riscă să ia foc

Milionarii români care şi-au achiziţionat limuzine marca Bentley între februarie 2011 şi iunie 2014 vor fi nevoiţi să ducă maşinile în service. Potrivit hotnews.ro, constructorul recheamă 59 de maşini pentru remedierea unor probleme la o piuliţă de la baterie. Avaria poate pune clienţii în imposibilitatea de a porni maşina sau, în cazuri extreme, se poate produce chiar şi un incendiu, susţine reprezentantul local al mărcii. Reparaţia este simplă şi constă în înlocuirea piesei afectate, iar cheltuielile sunt suportate de fabricant.

Citeşte şi Noul SUV de la Bentley are primii clienţi în România. Bolidul costă peste 200.000 euro VIDEO

Pe lângă milionarii care au Bentley, afectate de această decizie sunt şi mai multe personalităţi. Printre ele, chiar şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta deţine încă din 2009 un Bentley Continental GE de peste 200.000 de euro.

Bentley are şi renumitul realizator TV Dan Diaconescu. Automobilul de peste 150.000 de euro a devenit renumit în 2011, când şoferul lui DD a plonjat cu limuzina în albia râului Dâmboviţa.

În 2006, Irinel Columbeanu îşi cumpăra singurul Bentley din lume livrat în două culori. Pentru el a scos din buzunar 220.000 de euro. Nici el nu a fost însă scutit de accidente: în această vară a fost lovit de un alt şofer, iar automobilul a suferit avarii de câteva mii de euro.