Milionarul Florian Walter, denuţuri BOMBĂ la DNA: Le-am dat ŞPAGĂ lui Oprescu şi lui Vanghelie

Publicat: Joi, 10 Martie 2016 16:49 // Actualizat: Joi, 10 Martie 2016 17:10 // Sursa: romaniatv.net

Milionarul Florian Walter a făcut un denunţ la DNA împotriva primarilor Sorin Oprescu şi Marian Vanghelie, informează România TV. Omul de afaceri a povestit că le-a dat mită celor doi pentru a obţine contracte cu primăria.

Imediat după ce a ajuns în România, Florian Walter a fost dus direct la DNA şi se pare că a venit din Dubai pus pe treabă pentru că în prima declaraţie pe care a dat-o a făcut două denunţuri, unul dintre ele împotriva lui Sorin Oprescu şi cel de-al doilea împotriva lui Marian Vanghelie.

Potrivit România TV, Florian Walter a declarat în faţa anchetatorilor DNA că prin intermediul firmei de construcţii a fiului său le-a dat mită celor doi primari pentru a obţine mai multe contracte de reabilitare şi de asemenea de asflatare.

Procurorii urmează să facă cercetări în acest caz, să vadă dacă Florian Walter a spus sau nu adevărul şi cel mai probabil în următoarea perioadă, Sorin Oprescu şi Marian Vanghelie ar putea fi chemaţi la DNA. 

Sprin Oprescu a declarat că este pentru prima dată când aude de acest denunţ. Fostul primar a spus că îl cunoaşte pe Florian Walter de 20 de ani, de pe vremea când executa servicii de curăţenie Romprest pentru sectorul 1 şi pentru sectorul 5.

Întrebat dacă Walter a încercat să intervină la el, Sorin Oprescu a spus că nu avea de ce să facă acest lucru deoarece contractul era în derulare şi era făcut pentru 25 de ani.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
denunturi denunţuri DNA dna Florian Walter Sorin Oprescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mar 08:13
... Milionarul Florian Walter a făcut un denunţ la DNA împotriva primarilor Sorin Oprescu şi Marian Vanghelie, informează România TV. Omul de afaceri a povestit că le-a dat mită celor doi pentru a obţine contracte cu primăria. Imediat după ce a ajuns în România, Florian Walter a fost dus...
11 mar 06:51
...[]).push({});

Milionarul Florian Walter a făcut un denunţ la DNA împotriva primarilor Sorin Oprescu şi Marian Vanghelie, ...
10 mar 21:33
Răspunde | Votează email 0 email
gheorghe
Cautam persoane care doresc sa-si foloseasca eficient timpul liber prin activitati de comunicare si promovare pe internet, de acasa. Cautam persoane care doresc sa aiba propria afacere si castiguri substantiale fara sa-si paraseasca activitatile actuale. Cerinte:
- Comunicativ, perseverent, ambitios, flexibil, atitudine pozitiva;
- Abilitati de lucru cu oamenii, dorinta si deschiderea de a invata, abilitati de lucru pe internet. Detalii la adresa: [email protected]
10 mar 17:09
... Milionarul Florian Walter a făcut un denunţ la DNA împotriva primarilor Sorin...
10 mar 17:09
...Mar 10, 2016Milionarul Florian Walter, denuţuri BOMBĂ la DNA: Le-am dat ŞPAGĂ lui Oprescu şi lui Vangheliejoi, Mar 10, 2016...
1
EUR
4.8432
RON
28 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H