Milionarul s-a sinucis după ce a pierdut la păcănele, doi copii rămân orfani. Scrisoarea de adio lăsată de omul de afaceri

Bărbatul a mulţumit mamei sale că l-a crescut, iar băiatului său să nu îi poarte pică pentru gestul extrem la care a recurs. De asemenea, bărbatul i-a cerut soţiei să vândă autoutilitara firmei sale, pentru a plăti datoriile pe care le lăsa în urmă.

09 nov. 2021, 07:57
Milionarul s-a sinucis după ce a pierdut la păcănele, doi copii rămân orfani. Scrisoarea de adio lăsată de omul de afaceri

Milionarul s-a sinucis din cauza datoriilor de la jocurile de noroc. El s-a adresat atât mamei sale, cât şi fiului şi soţiei. Cu o zi înainte fusese văzut la o sală de jocuri de noroc.

Patronul unui atelier de mobilă din Iaşi s-a spânzurat, se pare din cauza patimii jocurilor de noroc. Marius M., de 40 de ani, avea un atelier de mobilă în incinta BJATM, unde zilnic mergea la muncă. Ieri-dimineaţă, în jurul orei 7, patronul unui alt atelier din zonă a observat lumina aprinsă în hala vecinului, şi a intrat să îl salute. Spre groaza acestuia, el a văzut corpul inert al unui spânzurat. A sunat la numărul 112, iar un echipaj de la ambulanţă a mers la faţa locului. Însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă, deoarece acesta se spânzurase cel mai probabil în cursul zilei de duminică.

O profesoară din Câmpulung a murit în prima zi de şcoală
Tot duminică, milionarul fusese observat la o sală de jocuri de noroc şi, cel mai probabil, aici pierduse o sumă considerabilă de bani. “Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat, iar corpul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. A fost deschis un dosar penal în cauză”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi, pentru presa locală.

Sinucigaşul avea acasă doi copii minori, cărora le-a lăsat câteva cuvinte scrise într-o scrisoare de adio înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa. Bărbatul a mulţumit mamei sale că l-a crescut, iar băiatului său să nu îi poarte pică pentru gestul extrem la care a recurs. De asemenea, bărbatul i-a cerut soţiei să vândă autoutilitara firmei sale, pentru a plăti datoriile pe care le lăsa în urmă.

Vila afaceristului Mihai Țibu, decedat în urma unei tragedii, este vânată de creditorii care l-au împrumutat! Executorii judecătorești îi urmăresc averea, după ce a fost nenorocit de datorii.

Nu este singurul caz de acest fel din iaşi. În urma decesului, Mihai Țibu a lăsat datorii în urmă, ce sunt acum cerute de creditori. Executorii judecătorești, la cererea „recuperatorilor”, vor să vândă vila din comuna Tomești. Este vizată doar o parte dintr-un duplex cu două etaje, scrie bzi.ro.

Nu se mai opresc problemele familiei Țibu din Iași, după ce afaceristul Mihai Țibu s-a sinucis în cursul anului 2019. De precizat că afaceristul a reușit să pună pe picioare crama care-i purta numele, dar cu eforturi financiare uriașe. La un moment dat, era vehiculată informația că omul de afaceri s-a încurcat cu mai mulți cămătari, de la care a împrumutat diverse sume. Când a venit ziua scadenței, sumele erau returnate cu mare dificultate.

După doi ani de la moartea fulgerătoare a bărbatului de 49 de ani, creditorii și-au adus aminte că mai au bani de recuperat. Astfel, au început să o caute pe Doina Țibu, văduva afaceristului. Totul s-a întâmplat prin intermediul magistraților, așa că a fost obținută încuviințarea de executare silită a proprietății familiei Țibu, situată în comuna Tomești, județul Iași, pe strada prof. Petru Olteanu. Omul de afaceri a gajat proprietatea în luna februarie a anului 2019, cu câteva luni înainte de deces. Executorii judecătorești au scos la vânzare și proprietatea patronului Totalgaz Industrie, Ioan Pârău.

Constantin Enceanu: „Petrică Mîţu Stoian mi-a spus că se operează la inimă în ianuarie. A fost nevoit să o amâne un an de zile din cauza evenimentelor”
S-a ajuns la această acțiune de executare după ce Mihai Țibu a împrumutat bani de la un anumit Dionisie Albu, cunoscut în Iași după porecla „Calul”. În consecință, creditorul a apelat la executorul judecătoresc Constantin Murariu. Astfel, pe data de 21.10.2021, este programată licitația pentru valorificarea proprietății ce constă în teren de 4.000 de metri pătrați, dar și o parte din duplexul cu 4 niveluri, adică parterul imobilului. Este vorba despre 4 camere, cu o suprafață utilă de 92,31 metri pătrați, o anexă gospodărească și o platformă din beton cu suprafață de 38 de metri pătrați. Evaluatorii au stabilit că valoarea proprietății este de 408.731 lei, adică 80.000 de euro.