​Milionarul turc care a băgat ÎN COMĂ un poliţist, dus la AUDIERI

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, încarcerat la Spitalul Penitenciar Rahova după ce a fost arestat, a fost adus, joi, la Parchetul Tribunalului București pentru audieri. Procurorii vor să afle ce l-a determinat să fugă în acea noapte, dar, în acelaşi timp, au extins acuzaţiile.

06 aug. 2015, 06:39
​Milionarul turc care a băgat ÎN COMĂ un poliţist, dus la AUDIERI

Omul de afaceri turc Abdullah Atas a fost adus, la Parchet, înainte de ora 12.00. După mai puţin de o oră, el a fost scos din sediul Parchetului, dar nu a făcut vreo declaraţie presei.

Avocata care l-a însoţit, Anca Bălăşoiu, a precizat că face parte din echipa de apărători ai omului de afaceri şi că nu este mandatată să facă vreo declaraţie. Ea a precizat totuşi că încă nu a apucat să vorbească cu clientul ei şi că va face în acest sens o solicitare.

După audieri, omul de afaceri turc urma să fie transferat de la Spitalul Penitenciar Rahova în arestul central al Poliției Capitalei.

Cum a fost lovit poliţistul de milionarul turc PRIMELE IMAGINI VIDEO

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care a intrat cu maşina în poliţistul de la Brigada Rutieră, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului. Mai mult, cetăţeanul turc a fost acuzat şi de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Primele declaraţii ale milionarului turc care a târăt pe capotă un poliţist: „Nu-mi amintesc nimic”

Cetăţeanul turc va fi cercetat imediat ce învinuirile îi vor fi aduse la cunoştinţă. În afară de tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului, el va fi acuzat şi de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.