Militar găsit mort în Hotelul Pullman din București. Avea o foarfecă înfiptă în gât

Un militar francez a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel a Hotelului Pullman din București, potrivit unor surse judiciare.

06 nov. 2022, 15:43
Militar găsit mort în Hotelul Pullman din București. Avea o foarfecă înfiptă în gât

Militarul a fost găsit mort de cameristă. Potrivit acesteia, avea o foarfecă înfiptă în gât. Bărbatul se afla în pat și nu s-au găsit urme care să arate că ușa camerei a fost forțată.

Nu au fost găsite urme de luptă în camera de hotel, lucrurile nu erau răvășite. Urmează să fie percheziționate autoturismele militarilor cazați în hotelul respectiv. Este așteptat să ajungă la fața locului un procuror de la Parchetul Militar pentru a coordona ancheta.

Citește și Grupul de luptă al NATO din România a primit două convoaie de tehnică militară franceză

În momentul de față, oamenii legii iau în considerare varianta sinuciderii. La fața locului de află echipaje ale Poliției și un procuror de la Parchet. Aceștia verifică imaginile de pe camerele de supraveghere și încearcă reconstituirea ultimelor ore din viața bărbatului.

Urmează ca această anchetă să fie preluată de Parchetul Militar.

Militarul avea 41 de ani și se cazase la hotelul din București pe 3 noiembrie, alături de alți militari francezi. Avea camera rezervată până pe 3 ianuarie.

mFranța conduce Grupul de Luptă al NATO din România, constituit începând cu luna mai, în cadrul căruia se află aproximativ 800 de militari francezi.

Citește și MApN anunță că primul convoi cu tehnică militară franceză intră duminică seară în România