Militarul care şi-a înjunghiat soţia cu mai multe lovituri de cuţit şi apoi a încercat să se sinucidă, trimis în judecată

Militarul care şi-a înjunghiat soţia cu mai multe lovituri de cuţit şi apoi a încercat să se sinucidă a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor, la Tribunalul Militar Bucureşti, anunţă, joi, Ministerul Public.

13 apr. 2017, 13:58
Militarul care şi-a înjunghiat soţia cu mai multe lovituri de cuţit şi apoi a încercat să se sinucidă, trimis în judecată

Procurorii militari au dispus, în 30 martie, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a plutonierului major Lucian Creastă, pentru tentativă de omor.

„În data de 8 martie 2017, în jurul orei 17.00, inculpatul Creastă Lucian a înjunghiat-o cu un cuţit pe persoana vătămată (soţia sa) prin aplicarea a trei lovituri consecutive, respectiv la nivelul antebaţului stâng, a hipocondrului stâng şi a hemitoracelui stâng posterior, care au necesitat pentru vindecare 40 – 45 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei”, se arată în rechizitoriu.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Militar Bucureşti.

Plutonierul major Lucian Creastă, subofiţer operativ principal, a fost arestat în 9 martie pentru tentativă de omor, cu referire la infracţiunea de violenţă în familie.

„Militarul în cauză şi persoana vătămată au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale, iniţial la un spital din municipiul Roşiorii de Vede, iar ulterior la Spitalul Judeţean Teleorman. Potrivit concluziilor preliminare emise de către medicul legist, persoana vătămată a suferit leziuni produse prin lovire repetată cu corp dur tăietor, înţepător, care necesită pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, fiind de natură a-i pune în primejdie viaţa”, au scris procurorii în referatul cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi Un militar care şi-a înjunghiat soţia şi apoi a încercat să se sinucidă, arestat preventiv